Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ment a mail
Vegyél a superzone-ban Mugen-t. 15.000 a kabát 25.000 a nadrág, jó ár, jó mínőség, japán, tehát alapból nem lehet rossz. Nekem ez van bevált tökéletes. Kollégának bering van most akar venni ő is mugent. Sajnos a beringjének nem hálós a belseje hanem selyem és így túl meleg, nem szellőzik tapad.....
Sziasztok!

Eladó az alábbi 1 órát(!) használt, női full (térd, sípcsont, könyök, váll, külön gerinc) protektoros cordura szett.
részletek itt
Valaki esetleg nem hallott jóárasított Bering ruházatról?

Üdv.: gyroli
Használt bőrruhák németországból. 7000.-tól. Érd: 30/612-8980
Elérhetőségünk: 30/612-8980
Szfvár. Budai út, 376
Mosógép.....

Külseje sima cipőbox, belseje a louisos sisakbelső-tisztító.
hello Pohi
engem érdekelne egy shoei xr1000 L-es méretben. színben mi a választék?
e-mail az adatlapomon
06303307217
Irj egy telefonszámot légyszi mert érdekelne a csizma
szia Mekkora a csizma?
miért adod el őket?meddig hajtottad a cuccokat...
szevasztok, sidi vertigo csizmámra megérett már egy takatítás... mijen módszert ajánlatok?
Balintracing!
ruhákhoz elérhetőséged van?
probald meg itt aki irta a velemenyt a rucirol:

http://krosszmotor.hu/teszt/sp...
Adsz vmi elérhetőséget?
Helló! A kétrészes Spyke Cyber-en van púp? Vagy valaki tudna küldeni képet a hátáról, mert én nem találtam. Előre Köszi!
Eladó egy kis méretű (XXS, 52 cm) Vemar cross bukó, vadonatúj, zsákjában. Pesten meg lehet nézni, elérhetőség az adatlapomon!
Sziasztok!
Használt bőrruhák németből eladók 7000.-ft-tól.
Sziasztok!
Roleff őszi-téli ruházat (kesztű, kabát, nadrág, protektorok)10-25% kedvezménnyel kapható.
Eladó AGV Stealth buksi.
köszi pohi nagyon bejön
Példa:

link
Vegyél Caberg-et. www.motoroazis.hu Én 35.000-ért vettem karácsony környékén tavaly előtt a justissimo-t. Beépített napszemcsis felnyithatós. Van zárt sisakjuk is napszemüveggel. Ez alatt elfér a sima szemüveg.
Üdv emberek !
HJC bukóból ki mit ajánl? 30 max 35 E-ig kéne és kivehető moshtó bélés meg páramentes plexi jólenne bele...(50es gépre lenne )mástéma: nappal szembe vezetéskor nagyon cseszi a szemem a fény ezzel mitlehetne kezdeni? napszemcsi kicsukva mert szemüveges vagyok... csak sötétített plexi? mert azmeg sötétbe szal...