Vegyél a superzone-ban Mugen-t. 15.000 a kabát 25.000 a nadrág, jó ár, jó mínőség, japán, tehát alapból nem lehet rossz. Nekem ez van bevált tökéletes. Kollégának bering van most akar venni ő is mugent. Sajnos a beringjének nem hálós a belseje hanem selyem és így túl meleg, nem szellőzik tapad.....
Vegyél Caberg-et. www.motoroazis.hu Én 35.000-ért vettem karácsony környékén tavaly előtt a justissimo-t. Beépített napszemcsis felnyithatós. Van zárt sisakjuk is napszemüveggel. Ez alatt elfér a sima szemüveg.
Üdv emberek !
HJC bukóból ki mit ajánl? 30 max 35 E-ig kéne és kivehető moshtó bélés meg páramentes plexi jólenne bele...(50es gépre lenne )mástéma: nappal szembe vezetéskor nagyon cseszi a szemem a fény ezzel mitlehetne kezdeni? napszemcsi kicsukva mert szemüveges vagyok... csak sötétített plexi? mert azmeg sötétbe szal...
Eladó az alábbi 1 órát(!) használt, női full (térd, sípcsont, könyök, váll, külön gerinc) protektoros cordura szett.
részletek itt
Üdv.: gyroli
Szfvár. Budai út, 376
Külseje sima cipőbox, belseje a louisos sisakbelső-tisztító.
engem érdekelne egy shoei xr1000 L-es méretben. színben mi a választék?
e-mail az adatlapomon
ruhákhoz elérhetőséged van?
http://krosszmotor.hu/teszt/sp...
Használt bőrruhák németből eladók 7000.-ft-tól.
Roleff őszi-téli ruházat (kesztű, kabát, nadrág, protektorok)10-25% kedvezménnyel kapható.
link
HJC bukóból ki mit ajánl? 30 max 35 E-ig kéne és kivehető moshtó bélés meg páramentes plexi jólenne bele...(50es gépre lenne