Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

feket663!

Küldj egy mobilszámot légyszi privátba, ha érdekel még a kesztyűm...Köszi
Most már mindkettőt tudod
Eladó új (fóliás) FGN dupla plexis bukósisak,1 átlátszó és egy tükrös plexivel,sisakzsákkal együtt.
Posta megoldható!

Tel:06/206182132
Küld el a tel számodat,vagy e-mail-t hogy fel vegyük a kapcsolatot.
Újonnan 95.000.....ha kell.
sziasztok !
mi a véleményetek a PROBIKER bőr motoros ruhákról ? a Luis-ban nagy akciósan vannak 200 euró-ért.
Eladóak!

Ezen a számon lehet érdeklődni: 30/7471871
Sziasztok!Tud valaki eladó Shoei xr 1000 cutlass sisakot? M-es méretben és kék szinben.
Elvileg a Motorline is árul ilyeneket,meg a Motrax-nak is van hasonló.
Fesd be fehérre!
Eladó a kordura kabátom kihasználatlanság miatt. Paraméterei: Váll és könyökprotektorok, bogár- és esésmentes, pár alkalommal használt. Protik nélkül kényelmes utcai viselet is. kb. 180 cm és 75 kg körüli motorosra jó.
ÁR: 10000 ft

érdeklődni: msn: attila81(kukac)vipmail.hu
Nemhiszem hogy érdekel valakit is de megvan a kesztyűm egész jó bár még csak 1 kört mentem benn...
Egyre jobb ötletek :D
Vagy kaszálsz egy kis füvet a kertben. ^^
Zöld seprű + tapadókorong szerintem a baumaxban megveheted őket
Én régebben láttam a Louis-ban Ausztriában ilyet, de ha megbarátkozol a guglival sztem itthonról is tudsz rendelni ilyet.
Sziasztok a képen látható zöld kiegészítőre lenne nekem szükségese,esetleg tudja valaki ,hogy honnan tudom beszerezni vagy esetleg miből lehetne csinálni ?
Szevasztok! Szerintetek melyik a legbiztonságosabb crossbukó kb 50-60000 Ft-os árkatagóriában?
Hiába no, azért a franciák csinálják még mindig külsőre a legszebb kupakokat
Ok holnap hivlak.....
Szia! Budapesti vagyok, csak egy akadálya van a próbának.
Egy forumtársunk megvette, de neki is kicsi lett, pedíg neki is M-L -es keze van. Hétvégén hozza vissza, vagy ha gyöngyös közelebb van akkor nála felpróbálhatod :)?
Ugy fest alpinestars picit másképp méretezik, tehát nagy biztos hogy nem lesz.

Hívj hogy egyeztessünk!
Engem lehet,hogy érdekelne a kesztyű de fel kellene próbálnom mert M-es a méretem és lehet,hogy ez nagy.....
Megjött a másik is Troy Corser replica RSR2
köszi.. a kép nem igazán adja vissza, de ez a matt fényezés nagyon jól néz ki...

LX
Ijj, egyik kedvenc sisakom ez a Duhamel replika, annyi pici különbséggel, hogy nekem a fehér alapon piros sárkány tetszik
Gratula hozzá