Helló,
lehet amatőr kérdést teszek fel, de ki forgalmazza kishazánkban a Sidi motoros csizmákat? (a gugli se dobott értelmes választ...) Ugyanis csizma vásárlás előtt állok, és lassan elkezdeném nézegetni-próbálgatni őket Véleményeket-tanácsokat is fogadok szívesen, Sidi és Alpinestars sportcsizmákról. köszi
Hello!
Köszi szépen a hozzászólást!
Sajna az M-es nekem minden sisakba nagy,de úgy tudom a KBC-ből meg még kisebb is kell mint ami rá van írva...
Elzúzok a Supezone-ba megnézek egyet,hogy milyen meg felpróbálom,aztán lehet rendelek ámérikából...ott szarér hugyér osztogatják
Örülök hogy elégedett vagy vele,talán nem lesz rossz vétel nekem se
Eladom Monza motoros bőrdzsekimet,amit tavaly vettem a shoxban 55000 Ft-ért.Háromszor volt rajtam,utána megvettem a bőrruhát és azóta a szekrényben van.25000 Ft-ért megválok tőle
Szia Stephanus. Csak véletlenül találtam rá a kérdésedre mert nem a "VÁLASZ ERRE" feliratra válaszoltál.
Valamint az adatlapodat ki kellene töltened hogy az elérhetöségedet modjuk telefonon is lehet beszélni.
A ruha ára :59000.-ft
Keresek egy régi zárt s-es FM bukóra plexit, nem tudja valaki, hol érdemes megnéznem, a neten semmit sem találtam. Előre is köszi.
lehet amatőr kérdést teszek fel, de ki forgalmazza kishazánkban a Sidi motoros csizmákat? (a gugli se dobott értelmes választ...) Ugyanis csizma vásárlás előtt állok, és lassan elkezdeném nézegetni-próbálgatni őket
Köszi szépen a hozzászólást!
Sajna az M-es nekem minden sisakba nagy,de úgy tudom a KBC-ből meg még kisebb is kell mint ami rá van írva...
Elzúzok a Supezone-ba megnézek egyet,hogy milyen meg felpróbálom,aztán lehet rendelek ámérikából...ott szarér hugyér osztogatják
Örülök hogy elégedett vagy vele,talán nem lesz rossz vétel nekem se
Az alábbi bukókhoz jó: HQ-1, HQ-1 Lordship, Carbon Fibre, FS-10, AC-12, Carbon Vader, CLSP, CL-15, CL-ST, CS-R1, IS-16, FG-15, FG-16, Kawasaki Dragon, Kawasaki Extreme és Samurai
telefon: 06-30/419-5090
Valamint az adatlapodat ki kellene töltened hogy az elérhetöségedet modjuk telefonon is lehet beszélni.
A ruha ára :59000.-ft
mennyit kérsz a ruháért?
holnap hozzok haza egy olyat
valaki megtudná mondani hogy a HJC sisakoknál melyik tetején van egy "tűzmadár" ? Fg14 vagy 15 ?