Pohi!
Mint sisakok szakértőjétől kérdezem tőled,az AGV milyen minőség?
Kíváncsi lennék egy felsorolásra,amin a legjobbtól kezdve a legrosszabb nevekig lehetne vegetálni.
Minőségi szempotot vedd elsősorban figyelembe.
Ha van még valaki aki ismerős sisakok terén,szóljon hozzá.
Sziasztok
Eladnám a motorosdzsekimet ez egy berik cordura tipusu kék fekete színű+ van egy elado daytona speed csizmám 46 os méret a dzseki pedig 52 es méretu
Külön is eladok de egybe olcsóbban odaadom.
Akit érdekell az írjon egy emailt a Dakartothz@freemail.hu-ra és megdumáljuk az árat képet majd teszek fel ide de kérésre mindenképpen küldök
hali
Egy spanomnak vennénk ajándékba kamerát. Ezt néztem ki: Oregon Scientific ATC3K Action Camera.
Tudtok róla valamit? 45 rugóért adják, megér ennyit, vagy van ennyiért jobb?
Segítsetek, mert ajándék nélkül marad a csávó!
Hali!
Én a kelomomotornál vettem az Icon sisakom bár ilyen tipusú nem volt a lehetőségek közt azért kérdezd meg tőlük hogy be tudják-e szerezni neked.
Kelomotor.hu
Majd szorítok hogy hamar túl legyél mindenen meg hamar meglegyen az imádott vas Amúgy érdemes nyáron elmenni vezetéstechnikai tréningekre, vagy párszor kilátogatni kisebb pályákra gyakorolni
Ez igaz! Fokozatosan kell lépegetni,mert könnyű nagyot esni,amit nem szeretnék A suli mellett még a télen szeretném letudni az elméleti vizsgát.Szerencsére jogsim már van,így nem lesz olyan nehéz.Remélhetőleg Ami a mocit illeti,2004 vagy 2005-ös évjáratu sv-t fogok venni.
Hát igen, a télnek nem örülünk..De azért az elméleti dolgokat lehet tolni télen is, tavaszra meg már a rutin marad és lehet zúzni
Szép az sv, használtan is ki lehet fogni jókat, mivel elég elterjedt típus, lehet majd válogatni..Pár évig el is leszel vele, a fokozatosság fontos, ez becsülendő szempont benned hogy így fogod fel
Sajnos még az elején,mivel beköszöntött a hideg De tavasszal már mindenképp kezemben lesz a jogsi. A V2-es blokk miatt!Egyszerűen gyönyörű a hangja.Szerelem volt első hallásra A cél természetesen egy 1000-es sv,de arra még kicsit gyakorolnom kell még Természetesen leszeretném cserélni majd a gyári dobot valamilyen ütősebbre pl:gyári tuning Yoshimurára.
céép Hol jársz a jogsiban? Látom párod LC4-én gyakorolsz, hát nem egy tanulómotor De így méginkább le a kalappal előtted! Hogy esett az sv-re a választás?
Ő csak a hátsó ülés élvezi, utcán nem engedném neki hogy motorozzon, sajna nap mint nap látom mi megy az utakon..Inkább maradjon az autó "biztonságában" meg mögöttem
Neki is icon bukója van, Ő is szereti, pont a mostani bukófajtádat akartam neki anno venni de nem volt méret Úgyhogy maradt a sárkányos
Mint sisakok szakértőjétől kérdezem tőled,az AGV milyen minőség?
Kíváncsi lennék egy felsorolásra,amin a legjobbtól kezdve a legrosszabb nevekig lehetne vegetálni.
Minőségi szempotot vedd elsősorban figyelembe.
Ha van még valaki aki ismerős sisakok terén,szóljon hozzá.
Eladnám a motorosdzsekimet ez egy berik cordura tipusu kék fekete színű+ van egy elado daytona speed csizmám 46 os méret a dzseki pedig 52 es méretu
Külön is eladok de egybe olcsóbban odaadom.
Akit érdekell az írjon egy emailt a Dakartothz@freemail.hu-ra és megdumáljuk az árat képet majd teszek fel ide de kérésre mindenképpen küldök
hali
Egy spanomnak vennénk ajándékba kamerát. Ezt néztem ki: Oregon Scientific ATC3K Action Camera.
Tudtok róla valamit? 45 rugóért adják, megér ennyit, vagy van ennyiért jobb?
Segítsetek, mert ajándék nélkül marad a csávó!
nadrág is ilyesmi árú........
ELADÓ SISAK
Én a kelomomotornál vettem az Icon sisakom bár ilyen tipusú nem volt a lehetőségek közt azért kérdezd meg tőlük hogy be tudják-e szerezni neked.
Kelomotor.hu
eladó Berik 54-es 2 részes bőrruha.
Jó áron!
Érdekel valakit
Mekkora méret kellene? Írj e-mailt és megbeszéljük...
Szép az sv, használtan is ki lehet fogni jókat, mivel elég elterjedt típus, lehet majd válogatni..Pár évig el is leszel vele, a fokozatosság fontos, ez becsülendő szempont benned hogy így fogod fel
Neki is icon bukója van, Ő is szereti, pont a mostani bukófajtádat akartam neki anno venni de nem volt méret
Mondjuk amit választottál elég ritka leeht, szerintem e-bay és társai a nyerők számodra