Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hahahahaah ez kész

"Éldjon meg a.....

én is kitöltöttem
Köszi Neked is! Megköszönném mindenkinek egyesével, de cirka 100 óra melóm van még a dolival a következő 10 napban....
Már ki is töltöttem!

Üdv!
Áldjon meg a teremtő egy Arai RX-7 GP-vel....
Kitöltve
...pici off, talán belefér a szezon végén...

Hölgyek, Urak!

Főiskolai szakdolgozatomat írom, melynek témája: fogyasztói magatartás vizsgálata. Dolgozatomban a fogyasztó maga a motoros, a vizsgált termék(ek) pedig a motor és a kiegészítők, ruhák... Egy kérdőívet készítettem, melynek a kitöltéséhez a segítségetek kérném. 24 roppant egyszerű motorral kapcsolatos kérdést fogalmaztam meg, csak klikkelgetni kell, semmi írogatás. Személyes adatot (még a fórumban használt nicket sem) NEM kérek senkitől. Nektek egy perc, nekem a jövő...
Kérlek Benneteket, tiszteljetek meg a kérdőív kitöltésével. Örülnék neki, ha egy héten belül egy használható nagyságú minta jönne össze, hiszen az egész semmit sem ér ha minimális számú válasz érkezik.
A kérdőívet megtaláljátok ITT!

Segítségetek motoros baráti tisztelettel megköszönöm!
Ha tényleg japán akkor nem lehet vele gond , de ha nem....
A MUGEN márka japán cuccokat takar, a ruhám is az, náluk vettem. A minősége megfelelő az árához képest.
Rákérdezek erre a dologra is.
Délelőtt elmegyek megnézni , és összehasonlítom egy berik kesztyűvel , hogy menyi a minőségkülönbség. Azután majd meggondolom hogy megveszem-e.
Ott a superzone-ban nekem annó azt mondták,hogy ez a mugen az a mugen,ami a hondához csinálja a tuning cuccokat,és természetesen japán.
Etetés lenne?
Pedig a Mugen név elég régóta foglalt
tapasztalatom konkrétan nincs, ellenben a Mugen márka a superzone/mr. havas agyszüleménye, amelyet Pakisztánban varratnak... a kesztyűn nem érdemes spórolni, mert az ujjakat nehezen tudják visszavarrni, főleg, ha elkopnak. Még a jó kesztyű sem véd teljesen, a gagyi meg főleg nem... de van tíz, abból lehet nagyzolni :)
Helló,
segítsetek, hogy cordura ruhát (Dainese) mivel érdemes tisztítani, ill. impregnálni? Ha esetleg konkrét motoros boltot is tudtok ajánlani ahol beszerezhetőek a kellékek, megköszönném. Most akarom elrakni, de még mosva nem volt.... Aztán itt az ideje Köszi
Sziasztok Srácok !

Eladom a Spidi ruhám mert sajna kicsi, öszinte leszek elbasztam, nekem nagyobb kell és ez 50es. Itt a link: Spidi Viper

Sziasztok
Áááá.... félted az ujjadat , mert leharapja a blökkendusz ! Superzone-ban láttam.
Akkor nekem nem is kell, pici kezem van.
Kösz hogy szólsz , de nekem Xl-es kell szerencsére . Egyébként tudsz róla valamit ? Strapabíró példány ?
Szia! Hol találtad az akciót?
ha superzone ba nézted és akarsz venni akkor tegyél le róla mert múlthéten voltam ott és csak xs meg xl van nekik de lehet h jók ezek neekd
Asszondod nem jó ? 20000 ill. 25000 Ft az eredeti ára . Most ÁKCIJÓS!
Nekem nem kő! Vegyé valami rendeset mer kakucson kopik hama!