Bocs hogy nem válaszoltam, csak lemostam magamról a napi koszt .
Nos, bőr nyári verseny kesztyű kemény protektoros lehetőség szerint a tenyér részén is legyen valami védő cella.
De ilyen gondolom ennyiért nem nagyon lesz.
Az elképzelés rajtad múlik. 1000 féle kesztyű van. Van 20.000 Ft-od rá ok. Méret? Márka? Bőr? Textil? Milyen színű? stb. Ezt nem tudom én kitalálni ....
Az az akciós, amit én vettem már elfogyott, most jelenleg a legolcsóbb kb 30e lenne ha jól láttam. De érdemes nézelődni folyamatosan, mert a srácnak szerintem lesz még majd megint(a múltkor is szerintem volt már neki ez előtt h én vettem, de azokat is gyorsan elvitték). Szóval érdemes nézelődni folyamatosan. Egyébként ez az angol ebay (a németen én nem nagyon láttam ilyet). Egyébként erről van szó:
Motorosok figyelmébe ajánljuk a Knox Handroid kesztyűt, ami ha másért nem, a kidolgozás tekintetében mindenképp figyelmet érdemel. Elsősorban a kézfej védelmére tervezték olyan járgányoknál, ahol az nincs kellően fedett helyen, például crossmotor-versenyeknél. A csuklót és a hüvelykujjat a csuklóval összekötő csontot védi, ezek vannak ugyanis leginkább kitéve az ütésnek, amennyiben nagyot esne az illető.
Az exoskeletonos design egy igazi kemény bad-ass benyomást is nyújt, így a viselőjével nagy valószínűséggel nem fognak kötözködni az utcán. A Knox Hand Armor termékvonalat először a november 27-ei NEC Bike Show-n fogják bemutatni, és jövő márciusban várható a Knox Handroid megjelenése, azonban az ára egyelőre nem ismert.
Nos, bőr nyári verseny kesztyű kemény protektoros lehetőség szerint a tenyér részén is legyen valami védő cella.
De ilyen gondolom ennyiért nem nagyon lesz.
Gyereknek kellene...
link
Tud valaki szuper kicsi zárt bukót (50 cm fejátmérő)!
Évvégi áron...
Az egyik motoros kolléga javasolta hogy keresselek fel, mert kesztyűt keresgélek
Ezt a Forma csizmát rendeled?
Meg szabad tudni hogy mennyibe lesz?
csak mert nekem is tervbe van egy ilyesmi csizma...
köszi!
Xtrém a cucc!
Knox Handroid - Exoskeleton kesztyű
Motorosok figyelmébe ajánljuk a Knox Handroid kesztyűt, ami ha másért nem, a kidolgozás tekintetében mindenképp figyelmet érdemel. Elsősorban a kézfej védelmére tervezték olyan járgányoknál, ahol az nincs kellően fedett helyen, például crossmotor-versenyeknél. A csuklót és a hüvelykujjat a csuklóval összekötő csontot védi, ezek vannak ugyanis leginkább kitéve az ütésnek, amennyiben nagyot esne az illető.
Az exoskeletonos design egy igazi kemény bad-ass benyomást is nyújt, így a viselőjével nagy valószínűséggel nem fognak kötözködni az utcán. A Knox Hand Armor termékvonalat először a november 27-ei NEC Bike Show-n fogják bemutatni, és jövő márciusban várható a Knox Handroid megjelenése, azonban az ára egyelőre nem ismert.
http://www.knox-armour.co.uk/
http://www.motorcyc
leshow.co.u...
Na ez sokat segített!
link