Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na végre ez az.
A 21114-es hsz. Te linkelted be,azon az oldalon,bal oldalon ki van emelve.
HJC carbon.
linkNah...nem akarja az igazat....talán most:
Erre gondoltál?:

link
Jaj...tényleg.....ránézel a gépre és a windows elbújik a processzor legmélyére már emlékszem...
Pohi.
E-mail cimem nincs,az internet kalóz,bankkártya nincs,csak becsület meg kp.
Majd hivlak.
E-mail-on elérsz és megbeszéljük.
E-mail-on elérsz és megbeszéljük.
Üdv!
Ruhaügyben is szabad téged zaklatni?
Szia pohi.
Erről az oldalról Nekem is jó lenne valami tuti bukó.
Pontosabban HJC carbon érdekelne,a linken bal oldalon ki van emelve.
Mikor hivhatlak ez ügyben?
ja bocs, ez a 400-as, akkor nem szóltam... Gyanús is volt, hogy túl olcsó...
pont most akciózzák itt:sportbike track gear
50 dolcsiért haza is küldik
Válassz:

link

Írd meg e-mail-on, hogy ha kell és megoldjuk.
a legnagyobbak az országházban vannak,nehogymár egy olcsó sisakot sajnáljanak tőlem
Biztos van fél áron is,de ha onnan veszed orgazda leszel...
Üdv Pohi!
Scorpion EXO-1000 sisak ügyében van olcsó vonalad?
Felpróbáltam ma egy ilyet,nagyon kényelmes,tetszik a beépített napszemüveg,és az a pumpás arcpárna....
Jól összerakott sisak,de az a 90ezer nekem húzós,nincs valahol féláron?
Valaki említette....
Hogy te miket nem tudsz, Pohi !
20e xl-es
Elméletileg kérheted, hogy ajándék vagyis "GIFT" legyen a csomag megjelölése és kérheted, hogy az értékmegjelölés "40 USD" legyen, de nem biztos, hogy megteszik, mert 40.000 USD a büntetési tétele meg 1 év börtön USA-ban.........ha jól emlékszem. Paypal fizetsz gondolom.
Mennyit kostál?
Köszönöm!
Akkor a pontos részletek: postaforgalomban minden áru vám- és áfa köteles. Viszont a 10 euro alatti közterheket nem kell kifizetni. a vám 8%, az ÁFA pedig 25%. (tehát elvileg jelen pillanatban 40 Euro, azaz kb 60 dollár az a határ, amivel még nem foglalkoznak) Általában ha magánszemélytől érkezik a termék, azzal nem nagyon bajolnak a volt kollegáim. Továbbá az eladónak van lehetősége feltüntetni a csomagon, hogy ez ingyenes termékminta kereskedelmi ár nélkül, vagy reklámajándék, vagy ilyesmi...
Sziasztok!

Eladnám új Bering női T1-es (Lady Tina1 típusú) kabátomat. Sajnos nem volt lehetőségem használni, viszont most meg már nem jó rám.
Kivehető thermo bélése, váll-, gerinc-, könyökprotektora van.

Ár: 40 000 Ft

A szállítás futárszolgálat, vagy Békés és Hajdú megye bizonyos helyeire, illetve néha Pesti átvétellel személyesen.
Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem valami 50$ rémlik... De nem esküszöm meg rá!