Ha nem akarsz sokat adni egy sisakért, akkor tényleg jó vétel a Marushin, a Yamaha world-ben. Bár az én fejemen még nem volt, de akinek van az eddig dícsérte. Valamint ami még olcsó és finom az a KBC ami a www.superzone.hu oldalon megtalálható. Mindkét helyen korrekt, segítőkész eladókkal fogsz találkozni, ajánlani tudom csak őket
Én fekete daishot vettem.A nappaliban szaladgálva csendes volt fogja a pofámat rendesen szellőző van a fej tetején 2 az állnál 1 plexit egy gombnyomásra cserélheted racsnis érdekes csattja van de jól fog.Egyenlőre jónak tűnik 60-as fejre jó volt bár elvileg golyószerű a fejem.Ez formától függ (túlnyúlások/horpadások) kinek mi jön be.
Itt a fórumon mondták páran akiknek volt hogy picit zajos nekik.Én még nem tapasztaltam.Ez is tűréshatár kérdése ki mit tart zajosnak.
Teszteredmények személyesen remélhetőleg márc-5.-e körül.
MARUSHIN 777 DAISHO ,szerinted? Tényleg jó az ár!Esetleg más konkrét javaslat? Bár már bunkóságnak tartom,hogy ilyen szinten támaszkodom másra,de valószínűleg te/ti tapasztaltabbak vagytok.
Szivesen.Én januárban hasaltam a témára.Akkor nagyobb volt a kínálat most már csak a maradékok lehetnek.Ezek a sisakok is csak közepesnek mondhatók.Már nem a plaszik olcsó darabok de nem is a csúcsverziók.Mind kivehető párnázással általában üvegszálas héjjal kivétel a nolan N84.Van már dupla d gyűrűs csattal mint a marushin 888-999 es széria.Korrekt minőségben.A drágábbak szélzajban tudnak többet meg súlyban.Kivétel az arai-shoei mert azok tényleg prémium márkák.
Nekem a marushin lett a szimpi ár/értékük most nagyon jó.Csak szokni kell az egyedi izlésvilágot megjelenítő grafikáit.Bár nekem bejövős.
Köszönöm,tényleg konstruktív vagy !
Gondoltam az AGV-re én is a shoxban,de pont itt olvastam pár negatív véleményt róla,igaz,hogy az olcsóbb kategóriás cuccokról.
Ráhaladok a a témára komolyan.
Még mindíg a tipem a louis.Van ott caberg 140 helyett 80 euróért marushin 150 helyett 60-70 euróért Nolan 220 helyett 100 euróért com szettel scorpion piros exo 450 180 helyett 70 ért.
Ajánlanál egy helyet ahol van 20-23 ért 40-50e. sisak,de olyat ami szerinted is megéri. Én körbe néztem pár helyen,de várom a konstruktív javaslatokat.
sracok,
borruha ala vennek termo alaoltozot, hogy a hidegebb idoben se fazzak.
ki mit ajanlana? helly hansen, decathlon, vagy valami mas? a dragabb a jobb?
thx elore is!
Mondjuk azt nem értem mért kell használton gondolkodni mikor annyi az akció mint égen a csillag.40-50e-res sisakok már vannak 20-23e ért.Érdemes nézni mondjuk a louis akcióit de itthon is ki lehet fogni jókat.Csak keresni kell.És abba garantáltan csak a saját izzadságom lesz benne.
A Shoei XR1000 nem versenysisak, hanem sport-túra, csak itthon versenyeznek vele többen is. Amúgy Raid II-őt vehetsz újan 60-ért az Imetben, vagy nézz szét az fc-moto.de-n!
vehetsz jó használtat is, de nagy a rizikó, hogy ki ejtette le előtted. Viszont inkább egy használt de minőségi, mint egy új, szarabb. Nézz szét az apróban.
Köszönöm a segítséget,ha kitaláltam a konkrét tipust,mindenképpen tőled kérdezek rá elsőként.Nagyon pozitívan kommentel mindenki a veled kötött üzletekről!
Tökéletesen igazad van "medve bácsi" ,nem a versenysisak okoz problémát,hanem.....
Ezért gondolkodom akár egy alig használt minőségi darabban is.
Vagy szerinted az ostobaság?
akkor neked nem a versenysisak a gond, hanem az ár. Viszont 50 körül kapsz már normálisabbat, igaz a jó védelem 100 körül van. És nem a boltban, hanem pohitól A boltban ezek 200 körül mennek.
Semmi baj nincs a versenysisakokkal,mindössze az áruk.
Sajnos nem tehetem meg,hogy százezres nagyságrendű összeget "áldozzak" sisakra.Tudom,hogy mindenki annyit áldoz csákóra amennyire értékesnek tartja amit benne hord,de...
igen megvan!arcpárnái kivehetőek meg a fejtetőnél is!45000 -be odaadom :)
üdv
Itt a fórumon mondták páran akiknek volt hogy picit zajos nekik.Én még nem tapasztaltam.Ez is tűréshatár kérdése ki mit tart zajosnak.
Teszteredmények személyesen remélhetőleg márc-5.-e körül.
MARUSHIN 777 DAISHO ,szerinted? Tényleg jó az ár!Esetleg más konkrét javaslat? Bár már bunkóságnak tartom,hogy ilyen szinten támaszkodom másra,de valószínűleg te/ti tapasztaltabbak vagytok.
Ára:18ezer
Nekem a marushin lett a szimpi ár/értékük most nagyon jó.Csak szokni kell az egyedi izlésvilágot megjelenítő grafikáit.Bár nekem bejövős.
Gondoltam az AGV-re én is a shoxban,de pont itt olvastam pár negatív véleményt róla,igaz,hogy az olcsóbb kategóriás cuccokról.
Ráhaladok a a témára komolyan.
link
Má ha műkszik a link.
De az euromotor is akciózik elég bőszen 2009-es nolanokat a shox is rendesen söpri a raktárat AGV-kből már ha maradt.stb.
Én személy szerint egy marushint vettem a yamaha worldben a louisos nál picit drágábban de nem tudtam várni.
borruha ala vennek termo alaoltozot, hogy a hidegebb idoben se fazzak.
ki mit ajanlana? helly hansen, decathlon, vagy valami mas? a dragabb a jobb?
thx elore is!
Rákérdeztem,de még nem válaszolt a kolléga.
Vélemény? Ötlet?
Ezért gondolkodom akár egy alig használt minőségi darabban is.
Vagy szerinted az ostobaság?
Sajnos nem tehetem meg,hogy százezres nagyságrendű összeget "áldozzak" sisakra.Tudom,hogy mindenki annyit áldoz csákóra amennyire értékesnek tartja amit benne hord,de...