Eladó egy pár alkalommal használt Cafe Racer cordura anyagból készült hideg időre kitalált motoros kesztyű. Ára: 4.000 Ft Eladó még egy szezonban túrázásra ahasznált RST bőr speed kesztyű, nagyon profi. M-es méret ára 10.000 Ft.
Eladó Daineise T.C.I. ill. Probiker Traveller motoros csizma
Motoros felszerelésből eladó egy szezont használt, megkímélt állapotú fekete Probiker Traveller motoros csizma. A mérete 44-es de nekem 43-as inkább 42,5-es a lábam és így jó a méret. Túrákra, akár rövidebb utakra kényelmes, belül tis tiszta csizma. Ára: 10.000 Ft.
Eladó még egy profi Daineise T.C.I. motoros csizma, 43-as méretben, nagyon szép, megkímélt állapotban. Ára: 24.000 Ft
Megrendelem én szivesen, azért ajánlottam hogy nézzelődj itt.
A mostani csimmán is az ebay-ről van, postával együtt volt 23 vagy 24 (a posta €25 volt).
Használtnak volt felrakva, de talán 2x ha lehetett a tulaj lábán, mert full új szaga volt még.
keresek 46os crosscsizmát (45,5-46,5)
jó minőségűt,jó állapotú, alig használtat, NE LEGYEN FEHÉR!
kb 50ezerig, pesten, de olyan írjon aki el tudja csepelre hozni próbálni, útiköltségnek adok egy fél liter házi szilvát
segítséget kérnék!
ha vki olaszból hord cuccokat, akkor legyen szíves hozni nekem DIFI Curb csizmára orrkoptatót ( jobbos-balos min 2-2 db ), mert a drágalátos forgalmazó SHOX nem képes az alkatrészek beszerzésére, már december óta csak hitegetnek aszt semmi.
megköszönném a dolgot, mert sajnos fogyóeszköz
tipp