Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az van hogy decemberben,meg január-februárban még olcsó és van mindenféle méret azt kisüt az első napocska,és megvesznek azonnal minden szart.
A kedvencem:megvárom a motorkiállítást és majd ott,ugye ott nincs semmi,akkor meg már a boltban is drága minden mint a dög
Postával együtt....express lenne érdemes.....10 dodóval több, de 1 hét és itt van.
Mondjuk ez 80.-ból meglenne elméletileg.....nem vagyok képben az áraikkal...
Öhlins

www.ebay.com

120470104301
Ez az,hogy én sem nagyon találtam,csak liciteset.

Nem nagyon találtam, de keresgess....

1 van egy licites:

www.ebay.com

370343044732
Sziasztok!
Van egy eladó Suomy Touring CYTA10 fantázianevű 2 részes bőrruhám, alig használt, 54-es méret, 65.000 HUF-ért. Ha valakit érdekel, vagy ismertek valakit, akinek szüksége lehet rá, ne habozzatok írni!
Üdvölet!
Utánnanézel?
Egyenlőre csak nézelődöm,de már esedékes lenne,régen
Szigorúan hyperpro, az öhlins csak divatcucc
Melyik nemzetközi webshopot ajánljátok ruhabeszerzésre?

Eddig azt hittem itthon minden felszerelés ára sokkal magasabb, most meg szomorúan látom, hogy szinte mindegy, minek nézek utána, majdcsak egy árban vannak a cuccok.
(pedig egy hete még örültem, hogy 100 helyett 50-ből megleszek alapvető felszerelés beszerzéssel UK-ból, most meg rá kellet jöjjek, hogy mindenből csak túl kicsi, vagy túl nagy méret érhető el nagyon akciósan)
Pohi!
Most elmegyek zuhanyozni.
Nézel addig nekem a bay-en kormánytelót? Öhlins v. HyperPro
Kíváncsi vagyok,hogy mennyiért tudnánk kintről rendelni,ha lehet.

Tudod,.....3 év múlva,jól fog az neked szolgálni.
Eladó 8000 péz 38-as méret
én akcióba 240 euró helyett 60 euróért vettem egy nitro bukót. üvegszál meg minden. 18 ért megérte
Akkor inkább KBC, most 30. a legdrágább, de korábban magasabb volt az ára. Az ls2 olcsóbb kategória alapból.
Szia Gábor!
Lehet,hogy pofátlannak tűnik az ajánlatom,de most ennyi a keretem.
5.000-ért,ha eladod,akkor már küldheted is.
Szia!
Hello!
Én tudok protektormellényt.
Üdv!
balazsgabor7@citromail.hu
Eladó 8000 péz
Szia pohi dobtam üzit,holnap hivom apukádat és megyek a ruháért ha felküdöd vele.
Sziasztok,

Tudna nekem valaki beszerezni (ha igen,mennyiért) bőr ruha alá vehető Dainese protektor mellényt és short-ot (kemény protektorokkal)?

Előre is köszi a válaszokat
Üdv,
Z
Sziasztok !

Egy kis segítséget kérek.Bukó cserében vagyok nem tudom eldönteni LS2 vagy KBC Vagy inkább más (ár érték-arány fontos de most nincs csak 30 e.)

Köszi
szem kis kiegészítés: a) RÖVID távra/dioptriától egyébtől gyártótól függően olcsóbb és gyorsabb megoldás a kontaktlencse. b) egy szemre sok dolog miatt hordanak szemüveget és ennek x százaléka műthető illetve műthető úgy hogy ne romoljon a látásod...stb. Nem akarok ide erről rémtörténeteket mesélni mert mindjárt kiderül, olvassa egy lézeres szemklinikában dolgozó, aki ebből él és berág rám hogy mit rágalmazok ..de én azért nem akarnék egy vagy x év múlva megvakulni! megvárom mi lesz műtétre adta fejét elittel húsz év múlva..Okés jobb helyeken szólnak, hogy nem válalaják: nagyon sok dolog miatt nem műtenek meg..(-meg van ami, nem lézerrel műthető/tendő probléma..)
Lencsénél keresgess, hogy ne nyúljanak le..
gabe köszi hadjuk..majd keresek magamnak VASTAGOT ÉS VÍZÁLLÓT -5 újjasat olcsón. Vagy szólok, ha nem megy. köszi.
öregember: te még hozzám képes finoman fejezted ki magad. Ezt kérdeztem, hogy túlzok-e. arra válaszoltál és még finomabban sikerült mint nekem másnak..rem tanulok majd tőled! köszönöm a kritikát! én is ettől tartok..túlzásba tudom vinni a mi illik mihez mikor ha nyakig saras lesz a csizma, úgy sem látszik, hogy piros is van bene csak egy példa volt..-de nem mindig saras...na majd átfújum kékre/feketére ?vagy mit tom én...
esőruha: köszönöm a leírást! Szóval ha motorozás közben kell -azaz megállvaD- felkapnom majd..akkor valszín könnyebb a kétrészeset felvenni. és a kabátját külön is fogom tudni használni
Viszont CSAK felszerelésben megyek motorozni. még ha párom egy pólóba akar jönni is emlékeztetem kis csúszásból mekkora baj tud lenni.. NEM SZERETEM A FELELŐTLENSÉGET. Nem véletlenül találták ki a protektoros védőruhákat -és nem hinném aki tényleg motorozott már hogy annyira melege lenne egy bélését kivett motoroskabátban ha tényleg megy az országúton...hogy polóba kéne belefagyni vagy leégni a naptól..De ez egyéni -városban is felveszem én. Baleset nem csak mi hibánkból lehet. Kisebb betonon végighúzás után is szépen le tud ám jönni még a hús is! pffff és még komolyabb bajról nem is írtam..Szóval ebben csak biztonság+divat EGYÜTT az okés nálam! ha nem lehetne jól kinéző cuccokat kapni a) vagy nem ülnék motorra:(..amíg nem gyártatok magamnak jól kinéző cuccokat b) letojnám hogy néz ki -bár ez ritka hogy erre rávegyem magam. sötétítős bukóban max...
KÖSZÖNÖM az esőruha részletezést -ahhoz bocs, de nem értettem..nagy esőbe még nem keveredtem vagy megszáradtam de mondják, túrához szerezzünk be..
ó ini! köszi azért zacsinál igényesebb egy nő de mikor ember még tanul a simsonon tökéletes!igazad van. De azrét hülyén mutatnék egy nagy mocin tescos zacsival a térdemren tudod ha szemfestékre stb telik, ruhára se legyen csóró az ember -avagy vegyen kevesebb női kenceficét:) -bár nekem ezzel az aránnyal sosem volt bajom..(Ja, lefordítom férfi módra: kevesebb sör foci után és több pénz jut a sportra,motorra, egészségre. Bocsi, AKINEK NEM INGE ne vegye magára!)