Én kesztyűből hosszút javaslom, azt szerintem jobban kilehet használni. Itt az apróban lehet kapni alpineket jó áron, nézz körül ;)
A csizmában pedig nem mozogjon a lábad, de itt is vehetsz több fajtát. Ha sport, akkor normális csizma kell. Ami fontos, hogy fixen fogja a lábad. A méretet ne állva nézd meg, hanem, ha motoron ülsz (így nincs súly a lábadon, nem "terül szét benne a lábad".
Sziasztok!
Kesztyű és csizma vásárlása előtt állok.Még sosem voltak ilyen cuccaim.Tanácsot szeretnék kérni,hogy mit vegyek figyelembe.Pl. kesztyűből rövidet vagy hosszút?A csizmánál,miből érzem,hogy jó fog lenni?Kb a cipőméret a jó?Ja és sport stílus.
Szép napot!
Szevasztok.. Valaki ismer itt esetleg olyan szakembert aki börruhákat alakit át?...Gondolok ezalatt szükitésekre ,erösebb protector bevarrásra stb. Köszönöm..
Megadtam én a múltkor, hogy mekkora méretű kék-fehér Alpinestars GP Pro kell nekem?
Oké,köszi!
Én kesztyűből hosszút javaslom, azt szerintem jobban kilehet használni. Itt az apróban lehet kapni alpineket jó áron, nézz körül ;)
A csizmában pedig nem mozogjon a lábad, de itt is vehetsz több fajtát. Ha sport, akkor normális csizma kell. Ami fontos, hogy fixen fogja a lábad. A méretet ne állva nézd meg, hanem, ha motoron ülsz (így nincs súly a lábadon, nem "terül szét benne a lábad".
Próbálj mindkettőből minél többet.!
Kesztyű és csizma vásárlása előtt állok.Még sosem voltak ilyen cuccaim.Tanácsot szeretnék kérni,hogy mit vegyek figyelembe.Pl. kesztyűből rövidet vagy hosszút?A csizmánál,miből érzem,hogy jó fog lenni?Kb a cipőméret a jó?Ja és sport stílus.
Szép napot!
eladó az új kesztyűm.
méret: xl
ár:14990 huf
tel: 06 20 340 78 91
xl-es méret
Ár:20E ft
Bp. 06306052541,[email protected]
Én motoros bőrruhát keresek,ha lehet felső kategóriásat.Olyat szeretnék ami csúszássérűlt, kisszakadt,repedt stb.
E-mail:[email protected]
Itt még találsz régebbi cuccot...
Itt pedig az új cumók...
Ha valami kell zaklass emailben,lassan készül egy csomag a tengeren túlról