Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ez van,illetve a páromnak is.Nekem bejött.Ha kell tudok is hozni neked ilyet.
Srácok, milyenek a Nitro sisakok?
Konkrétan erről érdeklnének tapasztalatok. A dizájn az nálam *5, de hát ez vajmi kevés ugyebár...
48-as spool egyrészes bőrruci eladó, vagy cserélhető bármire (kivéve egy pár lyukas zoknit), sérülésmentes, fakulásmentes, 2009 tavaszán vettem.
ó, bocsi, az lemaradt. 58/59, kb L-es
http://kepesmotor.hu/felnyitha...
2010-es 661,O'neal-ból már pár db beérkezett,többi tán jövő héten.Axo úgy néz ki nem jön sajna
Már hívtam telefonon is a boltot, köszi azért.
Az O'neal szettet sajnálom, hogy nem jön össze...
Rendben, köszi az infot, tudom h ennyi az ára, de ezért is keresek inkabb 14-et, mert ez a 15 kivül esik árban a kereten.. csak azèrt tettem be a képet hátha valakinek lett volna használtan
Köszi
Szia. Mérete?
SZia,már beszéltünk párszor és amit kértél az nem volt.06-1-489-0508.Üdv
Kb másfél hét alatt beszerezhető mind a fekete,mind a kék változata.Az ára kb 60000 Ft.
Sziasztok,

1 szezont használt Schubert Concept matt fekete bukó, eredeti plexivel + Pinlock-os plexivel 38.000, - Ft-ért eladó. érd: csaapi kukac csaapi pont hu +36-30-7490125

üdv
csaapi
ok.
Vasárnap megyek piacra aktuális lenne?
De ha elöbb ráérek rádcsörgök.
Szega!
A kötőjelet meg a t-betüt töröld ki mert nem fogja megnyitni a web lapot
Persze, Veszprémben kb bármikor megtekinthető.
06305733895
Üdv!
Nem akarok szemetelni, utoljára írom be:

ha van valaki a www.SUPERPOLE.hu-tól, szóljon már legyen szives, érdeklődni szeretnék termékkel kapcsolatban!

Köszi szépen!
Hali.Nekem igaz a drágbbik tesója van,de csak jót tudok,mondani rólla:nagyon könnyű:1350g(igaz a KR100 nak nem tom milyen a héj szerkezete),a plexi még két év után sem karcos,a bélésnek sincs semmi baja,jól szellőzik,bár ezmiatt kicsit hangos.Jó alternatíva a méregdrága sisakokkal szemben,ha nem dúskálsz az anyagi javakban,ja és a verseny sportban is egyre többen használják.
Szega.
Látom Veszprémi vagy.Ott meg lehetne nézni?
BIGA.
És valakinek volt dolga ezzel a buksival? Airoh KR100
köszi, de ez sem igazán érdekel ha esetleg ezekből valaki tud s-sel szolgálni, akkor az érdekelne. de azis mondom csak május vége fele
ott tudtommal csak shark-ot lehet kapni, ott vettem a Bering kabátom, akkor nem láttam HJC-t
S-esben esetleg ezt tudok.Ha érdekel,az ára is kiváló,illetve a sisak is.