Van valakinek tapasztalata a Cölöp mester által végzett bőrruha-átalakításról? Mennyire dolgozik drágán? Nekem a Berik ruhámat kéne megbővíteni, de nem vagyok benne biztos, hogy a ruha megéri az átalakítást.
Ma is motoros nap van a LIDLben van sisakbeszélő 3300 ftért ami sztem fasza ár, plusz ahogy elnézem a bukókban van napszemüveg is.
itt a link: http://lidl.hu/cps/rde/xchg/SI...
Sziasztok. A Crane sports nevü márkáról mennyit tudtok? Multkor az Aldiba láttam 10ezerért ilyen márkájú motoros csizmát. Mi a véleményetek,szerintetek szabad foglalkozni ilyennel?
az is-16 nem vált be.
ezen kívül még az FS-11 és az FS-10 van napszemüveggel.
Kétlem, hogy ezeknek máshogy lenne kialakítva a szellőző rendszere... Mindegyikhez uaz a duma van. A tervezők nyilván elégedettek az eredménnyel, hogy nem párásodik a plexi...
Talán a karboné más, de az már 110.
Kontaktlencse hordással kapcsolatban az a tanácsolt, hogy motorozásnál ne használd. Nyomd szemüvegben. DE, aki lencsés tudja, hogy abban 100x jobb a látásélességed, mint szemüvegben. Szóval én is csak lencsében nyomom szinte mindig.
Nekem Nolan N92 és Shoei XR-1000 tapasztalatom van. A Nolan lencsehordás szempontjából jobb volt, mert szar volt a szellőzése a sisaknak. A Shoei XR1000 azért kicsit kényelmetlen ezügyben, mert az állnál lévő szellőztetőt ha kinyitod, akkor a levegő a plexi belső oldalára irányítódik; ergő pont a szemedbe. Persze ha lezárod akkor minden megoldódik. Hidegben kellemetlen a párásodás miatt, de oda meg használj Pinlockot. Ja, a Nolan is párásodott, csak annak a belseje nagyon nyúlt, meg sebességnél nyomódott lefelé a sisak az állad felé, iszonyat hangos, stb... Szóval sok kehe volt vele. A Shoei klasszisokkal jobb.
Szóval amit lencséseknek ajánlható: áll alá háló/lezáró, hogy ne csapódjon fel a levegő alulról, lezárni az arc szellőztetést, aminek mind-mind negatív hatása a párásodás.
És egy pozitív dolog: egy mocizás után kényelmetlenné vált a lencsém, el is mentem dokinőhöz aki mondta, hogy köszönjem meg a lencsémnek hogy a helyén volt, mert 2db kis üvegszilánkot felfogott...
köszönöm az elmés jótanácsot
nyilván van szemüvegem, de az nem kényelmes viselet bukó alatt és nem fér el tőle a beépített napellenző sem.
Tudom, hogy lehet venni dioptriás oakley-t is, de egyszerűbb lenne egy normális bukó.
Az nem baj ha szellőzik, csak ne pont a szememre irányuljon a légáramlat. Szerintem ezt a SZEMpontot aligha veszik figyelembe a fejlesztéskor.
Hát ez örök vita tárgya. Én inkább inkább úgy gondolom, hogy a műanyag sisakoknak 5év, kompozitoknak jelentősen több. De ez is változhat az időjárás miatt (mennyit volt napon) - ezt úgyse tudod letesztelni egy használt sisaknál, főleg ha cserélhető a belseje, ami a használtságára utalhat.
Szél mindíg lesz a sisakban minimum a szellőzés miatt, szerintem..... A nem szellőző sisak meg kényelmetlen forróságban..... Szerintem vigyél magaddal sok szemcseppet
Sziasztok. Eladó a Cross csizmám.SETUP UNO Márka. Keveset használt. Szép állapotú 44-es. 15000ft alku nélkül. Postázom is.Tel:0620 981 39 16 motorsokk@citromail.hu
aha, köszi
de szél volt benne?
úgy értem találok a neten egy rakás típust amiben van napszemü meg biztos fel is tudom őket próbálni, de egy boltban sincs szélgép
nekem szemüveg van de egyátalán nemérzek szelet csak ha nyitok szellőzőt... így viszont hidegbe párásodik ami ugyancsak kellemetlen am beépített napszemcsik már 40 ezres bukókba is vannak
Van valakinek tapasztalata a Cölöp mester által végzett bőrruha-átalakításról? Mennyire dolgozik drágán? Nekem a Berik ruhámat kéne megbővíteni, de nem vagyok benne biztos, hogy a ruha megéri az átalakítást.
link a vatera termékekhez
Lenne néhány eladó motoros cuccom:
1.Bering Új Ruha, XXL (56-58) irányár 85000Ft
2.Shark RSR2 Fogarty replica, L-es irányár 38000Ft
3.AGV TiTech MS-es, irányár 48000FT
4.Teknic Violator kesztyű Új, XL-es 22000FT
Ha valakit érdekel az apróban is megtalálja vagy voda 9negyvennyolc4828 és petars@ingyenlevél.hu
Ma is motoros nap van a LIDLben van sisakbeszélő 3300 ftért ami sztem fasza ár, plusz ahogy elnézem a bukókban van napszemüveg is.
itt a link:
http://lidl.hu/cps/rde/xchg/SI...
ilyesmi kommenteket vártam.
ezen kívül még az FS-11 és az FS-10 van napszemüveggel.
Kétlem, hogy ezeknek máshogy lenne kialakítva a szellőző rendszere... Mindegyikhez uaz a duma van. A tervezők nyilván elégedettek az eredménnyel, hogy nem párásodik a plexi...
Talán a karboné más, de az már 110.
Nekem Nolan N92 és Shoei XR-1000 tapasztalatom van. A Nolan lencsehordás szempontjából jobb volt, mert szar volt a szellőzése a sisaknak.
Szóval amit lencséseknek ajánlható: áll alá háló/lezáró, hogy ne csapódjon fel a levegő alulról, lezárni az arc szellőztetést, aminek mind-mind negatív hatása a párásodás.
És egy pozitív dolog: egy mocizás után kényelmetlenné vált a lencsém, el is mentem dokinőhöz aki mondta, hogy köszönjem meg a lencsémnek hogy a helyén volt, mert 2db kis üvegszilánkot felfogott...
nyilván van szemüvegem, de az nem kényelmes viselet bukó alatt és nem fér el tőle a beépített napellenző sem.
Tudom, hogy lehet venni dioptriás oakley-t is, de egyszerűbb lenne egy normális bukó.
Az nem baj ha szellőzik, csak ne pont a szememre irányuljon a légáramlat. Szerintem ezt a SZEMpontot aligha veszik figyelembe a fejlesztéskor.
Eladó , Grex - R1 decor, levizsgáztam benne, hajszálkarcok.
IÁ : 8000 ft
06 20 9 346 188 XIII-ker.
milyen tipus volt az?
de szél volt benne?
úgy értem találok a neten egy rakás típust amiben van napszemü meg biztos fel is tudom őket próbálni, de egy boltban sincs szélgép