Eladó utcai enduro gumi. ÚJ!
Csere is érdekel krossz csizmára 43-44méretben.
Itt meg tudjátok nézni: MICHELIN SIRAC REAR TT 3.10*18"
Bolti ára 20.990;- (akciósan)
Én 15értodaadom!
van pár Shoei plexim, XR1000, RaidII, Multitecre.
Eredeti Shoei, smoke, azaz füstszínű, 12.000.
Utángyártot irridiumos 9000.
Ha valakit érdekel mailben írjon.
2 év?
akkor ezek nem jó sisakok
ismerte valaki a kiskőrösi sisakokat?
88ban vettem az első motorom akkor adták hozzá használtan a sisakot
használtam vagy 15 évig, de addigra lebomlott fél belső része
nemrég megtaláltam és teszeltem
párszor izomból földhözvertem le is pattogott a festék utánna agresszívvé váltam
egy bazi nagy kalapáccsal (vagy 10 kiló 1,2m-es nyéllel) rávertem egyet, na ekkor már a gitt is kezdett lepattogni
elég sokat kellett kalapálni mire be tudtam szakítani.....
szóval ez jó sisak volt......
ellenben a szomszéd kínai bukója az indexről lesett (nincs 1 méter) aztán elnyílt a héj......
Előre utalás után szoktam megrendelni, mert volt már, hogy a nyakamon maradt egy sisak a "tuti 100%, hogy elviszem" vevőtől. Ekkor a sisak a vevő házához megy egyből Japánból. Aki bizalmatlanabb az felét előre utalja, felét hozza átvételkor. De ilyenkor el kell jönni érte.....
Igen,ez így van,azonban az is veszít az ütéselnyelő képességéből amikor sérül.(pl:leesik).Ezért nem hiszem hogy egy több éves sérült sisak életbiztosítás lenne.
Azt érdemes tudni,hogy a sisakok szavatossági ideje 2! év.
Azon túl akár hungarocellel is betekerheted a fejed többet ér,mint egy öreg sisak,pláne ha sérült is.
Sziasztok!
Shoei Xr 1000-re keresek hátsó levegőző "plexit" használt is érdekel, szín nem lényeges akinek van kérem jelezze a hozzászólás "válasz erre gombal"köszi.
Képen bejelöltem pontosan mire gondolok.
Csere is érdekel krossz csizmára 43-44méretben.
Itt meg tudjátok nézni:
MICHELIN SIRAC REAR TT 3.10*18"
Bolti ára 20.990;- (akciósan)
Én 15értodaadom!
yahzee@freemail.hu címen elérhető vagyok.
Eredeti Shoei, smoke, azaz füstszínű, 12.000.
Utángyártot irridiumos 9000.
Ha valakit érdekel mailben írjon.
akkor ezek nem jó sisakok
ismerte valaki a kiskőrösi sisakokat?
88ban vettem az első motorom akkor adták hozzá használtan a sisakot
használtam vagy 15 évig, de addigra lebomlott fél belső része
nemrég megtaláltam és teszeltem
párszor izomból földhözvertem le is pattogott a festék utánna agresszívvé váltam
egy bazi nagy kalapáccsal (vagy 10 kiló 1,2m-es nyéllel) rávertem egyet, na ekkor már a gitt is kezdett lepattogni
elég sokat kellett kalapálni mire be tudtam szakítani.....
szóval ez jó sisak volt......
ellenben a szomszéd kínai bukója az indexről lesett (nincs 1 méter) aztán elnyílt a héj......
de legalább őszinte györök vagy
Előre utalás után szoktam megrendelni, mert volt már, hogy a nyakamon maradt egy sisak a "tuti 100%, hogy elviszem" vevőtől. Ekkor a sisak a vevő házához megy egyből Japánból. Aki bizalmatlanabb az felét előre utalja, felét hozza átvételkor. De ilyenkor el kell jönni érte.....
link az 1 Ft-os aukciókhoz
Érdeklődnék,h bukósisak vásárlás postai utánvételel megy? Vagy hogy szoktátok intézni?
Előre is köszi.
Azon túl akár hungarocellel is betekerheted a fejed többet ér,mint egy öreg sisak,pláne ha sérült is.
Shoei Xr 1000-re keresek hátsó levegőző "plexit" használt is érdekel, szín nem lényeges akinek van kérem jelezze a hozzászólás "válasz erre gombal"köszi.
Képen bejelöltem pontosan mire gondolok.