akkor sztem taliztunk a gokartpályán. az ujon is meg a régin is
a zöld NSR a haveromé a fekete az enyém volt de már csak simo van... csömörön rengeteget csatok... kistarcsán is. de most inkább aszfaltoznék.
van msn-ed? felveszlek ok?
Egy felnire egyféle gumi megy fel RENDESEN.
Rá lehet eröltetni másikat is, csak azzal még rosszabb lesz a motor útfekvése, méggyorsabban kipurcantja a kerékcsapágyat, stb.
semmi szélesebb?
nekem anno széles volt hátul de le kellett a sztendert szedni
csak nem emlékszem mekkora volt
3.25 vagy 3.50
de nem a gyári alu felnivel hanem valami krómozott acél volt
haver minél szélesebbet akar
vagy akkor veszek neki 3.00 az tuti jó lesz?
megirigyelte a 130/80-ass gumimat aztán hasonlítani akar rá valamelyest
Simson felnire 275 ös(80 széles) gumi megy,slussz, passz!
Ha befűzöl egy mz felnit, akkor tehetsz rá szélesebbet is, csak úgy nagyonn rossz lesz vele menni.
erről a gumi maximum szélességgel senki nem tud segíteni?
havernak most javítgatom a gépét már csak a hátsó teló generál van hátra
de gumit is kellene rá venni
mi a legszélesebb ami még befér?
köszi!
Jó ott az üléshuzat meg a szivacs is, csak furán látszik a képen. Am a blokkja tökéletes, kicsi csörgés van, de amúgy szépen megy. Nekem van két nsr-em ez meg csak úgy jött, nem is használom. Minél gyorsabban el akarom adni minden motoromat, mer most sv650 re pályázok.
Király bicigli!
Nemannyira gyári, de látszik,hogy nem csak össze van lapátolva!
Ha ilyen jó is, mint ahogy kinéz,még keveset is kérsz érte..
Csak egy halovány észrevétel:
Ha feldobnál egy új ölésszivacsot, meg egy új huzatot, akkör tökéletes volna az összkép,de így is nagyon faja!
Tegnap nagyon halál volt! Mentem a simóval bnőmhöz és gondoltam kipróbálom, h mennyire lehet dönteni! Mentem 1 kört a dorogi körforgalomba (ami viccen kívül nem nagyobb mint ha a westend-ben lévő szökőkút köré azsfaltot nyomatnának) és wazzeg majdnem leért a lábtartó , nem gondoltam volna, h ezeket a bütykös gumákat ennyire lehet dönteni! De kísérletezni nem fogok, annyit nem ér a festés!
De van egy kis problémám! A kuplungom nem nyit rendesen, mindig marad 1 kis motorfék mikor gurulok és ha 30% lejtőn gurulok, akkor ilyen hülye hangja van a mocinak, mitn amikor zárva hagyjátok a benzincsapot és összevissza jár, és ha próbálok neki odapörgetni eggyet, akkor befullad!
De sík úton minden okés!
A kanyarvadászatot vágom, csak azt nem tudtam h ott felénk is volt ilyesmi. (remélem jól értelemztem az írásodat:) Amúgy felénk csömörön van jó sok határ, ott lehet nagyokat csapatni ha nem félti az ember a gépet. Vagy M0-áson is lehetne valami:)
olyan írjon akinek volt hátul széles gumi
befér a 350-es vagy csak a 325ös?
holnap kellenen vennem
a sztendert megoldom csak nem ér-e hozzá a láncvédőbe a gumi
bütykös crosst kellene beletenni
ezt jól leirtam
Szoval 16 ker cinkota csömör... itt is laksz valahol? mert akkor gurulhatnánk együtt... most akarnu kpályát felfujni az auchan parkoloban
csáó
ááámberek!
Volt egy "kanyarvadászat vidi, aminek a kommentjében KÉRTEM hogy ha lehet, más néven tegyék fel, de azért leszedni nem kellett volna!
Lehet, hoyg hülyén fogalmaztam, de úgy értettem, hogy LEHETŐLEG, és hogy LEGKÖZELEBB.
Téynleg, csak azért kértem, hogy ne keveredjenek össze a dolgok, nem olyan nagy dolog ez, hogy ezért le kellett volna szedni...
Hali az enyémen is 70 henger van szerintem erősebb de nem sokkal !A gyári főtengej bírja egy darabig kb 2 hónapig erősített főtengejt kell bele venned!A karburátor jó hozzá azzal semmi baj!
a zöld NSR a haveromé a fekete az enyém volt de már csak simo van... csömörön rengeteget csatok... kistarcsán is. de most inkább aszfaltoznék.
van msn-ed? felveszlek ok?