felraktam a robogómról egy képet (persze aláírtam hogy más motor meg hogy ezer bocs ha megsértem a képcsarnok szentségét) aztán ez a tettem akkora felzúdulást váltott ki a begyöpösödött agyú emberkékben (akinek nem inge ne vegye magára
) hogy úgy döntöttem törlöm magam az oldalukról.
Azóta vagyok itt
és nem bántam meg mivel sokkal tartalmasabb hozzászólások vannak
.
, én anno még kártyás rendszer elött voltam az oldal tagja, de aztán már annyira irritált egyes ottani emberek viselkedése, hogy úgy gondoltam nem fogok ezért még fizetni is
(mellesleg köcsögség hogy nem lehet megnézni a cikkeket csak úgy, máshol, nagyon sok helyen meg lehet... most ha emberek segítéésért van... na mind1)
Ha én pl a yamaha dt oldalra felteszem a simsonom, nem szólhatnék egy árva szót sem, ha kitörölnék, pláne, ha ott van, hoyg csak yamaha dt.
Ugyan ez van a hirdetésekkel is, amíg moderálgattam, mindennap volt benne pedálos moszkvicstól kezdve lavóron át, a kínai csopperen át minden és nem egy, kettő,hanem naponta vagy harminc.
Nem a te egyszál rotyogód volt a baj, hanem az, hogy ha egynek lehet, akkor mindenkinek lehet.
Amikor egy vezetőségi tag tette be az off motorját, az is ki lett törölve mint a szél.