Bár már kezd idegesíteni h naponta 3X felhív h "rossz" a számítógép. Keresztanyámat is megtudnám fojtani de h mért az hosszú, de a 2 összefügg... -_-' Ja meg keresztapám nekem adja a Star-ját szal lesz téli időtöltésem.
.
, innen kívülről azt kell mondjam, elég gyengén megyek
. Jobbra meg tényleg katasztrófa, azt bőven gyakorolni kell. Talán holnap havernál be tudjuk digitalizálni (többiek kedvéért, kb. 20 éves kamerával lett felvéve, jó öreg VHS-C kazira
). Amúgy a 2 kerekem már megint olyan X-ben áll, mint az állat. A múltkor egyenesbe hajlítottam a lengővillát, mikor ki volt szedve, de megint elferdült. Kipróbálom a Sanya-féle hézagolós módszert (neki elvileg attól ferdült el, hogy az egyik oldlhoz közelebb volt, így nem egyforma volt a terhelés), ha ez nem jön be, muszáj lesz valami brutál merevítést hegeszteni a cuccra (olyan Morini-félét).
Azt meg valahogy nagyon barbár dolognak érzem, hogy kiesztergáltassam belőle a gyári hüvelyt, és faragjak bele valami radikálisat, met ilyen hengert szerezni ugye nem olyan eccerű.
De azért már motorszkál valami halvány elképzelés, holmi 26-28 as karbikról, meg valami nagyobb membránról, meg valami csőről.
De előbb a blokk legyen egyben, és találjak hozzá dugót, mert az sem olyan mértéktelenül egyszerű, mivel ennek egy hengere 65ccm, tehát pont az 50 es és a 80asok közé esik, ezért nem jó bele sem más yamaha, sem más honda. A scarabeonak van 43as furata, de annak meg szerintem 10es a csapszege, ennek meg 12es, de mindegy meglátjuk, a meteor katalógusban talán van valami.