(http://hu.fotoalbum.eu/gaborau...), meg tudja valaki mondani a külön fényképezett 2 tekercsről, hogy melyik, melyik, mi?
ELŐRE MENTsÉGEmRE mondom, hogy így jutott hozzám a minap minden és itthon nincs szerszámom ezért nincsenek az S51 alalapon a tekercsek azon az egyen kívül ami nem ragaszkodik a lendkerékhez.
Az S50-ébe se tudtam belecsavarozni azt az egyet, ami nincs a lapon.
az "erő", szal jobban reagál kisebb fordulaton és határozottabb nagyon.
minden más tényezőt kizártál/cseréltél túl sok már nem maradt,engem mz-n szivatott a tirisztoros gyújtás máig sem tudom mi volt a baja,igaz az másabb így már csak két hiba forrás marad a tirisztor vagy a lendkerék,utóbbi nem tűnik túl esélyesnek az vagy jó vagy nem.
Tehát ha gondolod, itt is mondhatsz rá egy árat.
köszönöm a felvilágosítást! Most olyanra érdekelne mit mondasz, hogy egy teljesen szétszerelt s51-ez váz összerakásához mik kellenek? Szilentek, persely, csapágy, távtartó. Mi minden ilyen -amit talán nem is említettem a felsorolásban kell, miből mennyi, van-e jó esély rá, hogy silányt veszek belőlük. Ha nagyon ráérsz, azt is belefűzheted -az előre köszönt!, válsaszodba, hogy melyik cucc hova való.. Mert nem láttam meg atomjairá szedett házat és boltban kicsit büszkébb leszek, ha nem, mint néző állok csak a vásárlásnál. :))