) Nos a váltó..... Sokadjára írok róla, most hogy 1 hónapja szenvedek vele és rávertem alsó hangon egy 10-est, a mai nap végre működésre bírtam, na de nem ám csak úgy ni hogy összerakom és megy, reszelni kellett itt még a kutya eget is (látszik a minőség a tömeg gyártásban) léptetővillát alapból reszelni kellett úgy már tudtam pakolni a fokozatokat, de csak 2. és 3. fokozat volt, 1-es és 4-es csak kerregett nem vette be, ekkor jött az ötlet hogy mi van ha nincs bent az a kis szar ami a két részből áll az egyik része ugye a váltó dobba fekszik a "szára" pedig a léptető villát határolja, nos anélkül vette minden fokozatot, jött az ötlet itt valamit reszelni kell, a felső részét ami a váltó dob "taréjába" ül be kicsit megköszörültem hogy kisebb legyen, és láss csodát egyből lett 1-es és 4-es is. Addig az állító csavarral nem tudtam elérni hogy minden fokozat legyen vagy az 1-es vagy a 4-es vagy mind 2 de hiányzott, a frissen fúrt hengerem is végre be tudtam így indítani bele tettem ma kb 10-15km-ert gond nélkül, tette a dolgát a váltó is !
http://simson-keletimotor-alka...