Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet igazad van de jól esett :-D
Szerintem meg google fordítós magyarsággal, random felhasználónévvel, random topicba nem ír élő ember. Az biztos, hogy tök felesleges válaszolni neki.
Hidd el nem robot. ugyanis akkor minden Topikot teleszórt volna. De nem így volt. Ezért auto BAT-ot írni felesleges. Legalábbis szerintem.
Gergő nem robot ismerem személyesen.
Mondjuk az feltűnhetett volna, hogy egy robothoz beszéltek.
A sokéves telefonos meló hozadéka hogy nagyon lágyan és kulturáltan tudom megfogalmazni az igencsak markáns véleményemet. Aki pedig egy kicsit is ismer kihallja ebből is a mögöttes gondolataimat
Nagyon finom voltál Gergő, remélem a győri topikba nem reklámoz ekkora f@szságot mert ott elküldöm a halál f@szára!
Én kérek suldigungot...
Kedves Jane. Ennek az oldalnak a célja pedig az hogy a helyi motorosok illetve az ország más részén élő motorosok megosszák egymással élményeiket esetleg feleslegessé vált felszerelésüket alkatrészeiket vagy csak simán beszélgessenek. Aránylag ritkán vagy szinte soha nem kerül elő a téma hogy ki hol vesz fel hitelt.
Helló,
Ennek célja, hogy tájékoztassa a lakosságot, hogy Mrs. Jane Alison, egy privát kölcsön hitelező nyit egy pénzügyi lehetőséget mindenkinek szüksége van anyagi támogatást. Adunk ki hitelt, 2% -os kamatláb az egyének, cégek és vállalatok szerint világos és érthető szabályait és feltételeit. kapcsolatba velünk még ma e-mailben, hogy ki tudjuk adni a hitelfeltételek között a: (saintloanss@gmail.com)
Sziasztok!
Megválnék tőlük.
Csorgess, aztan vigyed! ;-)
És ha nem apriliám van? :)
Maradj mar! Nehogy mar egy Apriliastol penzt kerjek ezert!
Majd csorgess: 30448hatvankilenc83
Szia!
Köszönöm. Január közepén lenne rá szükségem. Budapestre mennénk. Reggel indulnánk leadnám a motort és jönnénk haza. Egy árat tudsz mondani?
Van egy 2.2es futom amivel az enduro motorokat szoktam vinni, specko labtarto rogzitessel.Ez leszerelheto ha utban van. Ha gondolod elviheted. Itt van Tabon.
Sziasztok!

Valakinek nincs motor szállító utanfutója? Kibérelném ha lehet. Fel kellene juttatnom a motor Budapestre.
Sziasztok!
Holnap valakinek nincs kedve gurulni egyet?
Vasárnap irány Piliscsaba az Üvegtigrishez. Motoros véradás lesz. Aki becsatlakozna azokkal találkozó Siófok Sóstón a MOL-kútnál 9-kor
II. Parkoló találkozó akit érdekel :
https://www.sportmotor.hu/foru...
Köszönöm mindenkinek aki ma megjelent Cseszneken az első parkoló találkozón és persze azoknak is akik valamilyen okból nem tudtak eljönni. Akinek van fotója az eseményről és elküldené az adatlapomon lévő E-mail címre azt megköszönöm. Rakok össze belőle egy galériát. Amennyiben van igény további találkozókra, ötletem már van is a következőre amit még nem lőnék le. De az is Nagyjából ezen a részen lenne csak egy pár kilométerrel arrébb.
Én személy szerint Dél környéki érkezéssel tervezek, azonban én magam addig maradok amíg van hangulat vagy utol nem ér a kora este. Szóval ha jó a társaság akkor maradok 4-5-ig is simán hogy ne érjen azért utol az este hazafelé menet. Szóval én és szerintem még jó páran kint leszünk még 2 körül.
Mi is tervezunk menni paran, de mi 12.00-13.00 koruli indulasra gondoltunk. Elvileg par veszpremi motorossal azt beszeltuk, hogy 14.00 korul erunk Csesznekre. Mindenki ilyen koran megy, mint ti, vagy lesz ott valaki delutan is? Van, aki meg lancot csereltet kozulunk szombat delelott, szoval nem tudom, mi a legkorabbi, amikor menni tudunk.
Na akkor már csak Öcsémnek kéne kitalálnia hogy dolgozik e aznap vagy sem :-)
Persze. Nem problema
Én bögrés sütit süttetek, lesz benne dió meg citromkocka. Nagyon fincsi.

KARI ha öcsém aznap nem melózik tudnál vinni neki is majd egy adagot ?