Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk én olyan vagyok, hogy ha lesz nagyon sok pénzem akkor veszek ilyen iszonyat nagy teljesítményű, nagyin ritka mocikat,, mondjuk BIMOTA, és beleszarok, hogy mennyire szervízigényes.
ezt már megszoktam a CRM hez sincs semmi
Csak a kihalás szélén áll ez a faj, nem fog találni hozzá sztem se sok mindent. Én megjártam anno a 600as gilerámmal ugyan ezt.
Énis erre gondoltam hogy meg kéne nézni kép alapján nem lehet ojan szar...
Nameg ha még költök rá max 100 ezret akkor 450ből ojan vasam van hogy megszólal és megy is elég jól mert szerintem egy 450es nem lehet ojan fostalicska...
menj el, nézd meg!utánna dönts!
A kép alapján igaza van Lacinak,nem egy lerohadt szarnak tűnik.Egy megnézést megér sztem.
igazatok van!
De ez akkor az a kategoria lesz, hogy többet szerelsz mint mész. A drágább az olcsobb.
de ijen árban ijen motorot vagyios ami legalágbb ijen jol néz ki meg azért megy is nemnagyon talál az ember...
amugy csak rider függő a dolog!de helyedben nem venném én sem meg!
Csak a fosőr volt gyenge...
de enyi pénzért meg is eheti, nameg egy 660as megeszik egy 450est ebben mi a probléma?
Az a furcsa hogy a CRM et is megette az SMC-d dehát az valami hiba volt...
az lesz
nem gond! viszont a VOR ról én is lebeszélnélek!az SMC megette reggelire kakucson!
okés
fontold meg...és mérlegeld az ajánlatot

Nem nem.Holnap tolok fel képet róla.Nem könnyű így leírni.
Nalátod monmdtam én hogy jóár ! amugy itt kifelé megy a csapágy éppen...
És azt a csapágyat most épp kifelé szeded,vagy beteszed

A VOR-okról meg sztem már írtam,itt volt 3,abból2-t gyűrűzni kellett,a 3.-at hamarabb eladták.A srác,aki aktívan jár olaszba,hónapokig körözte a gyűrűt,ha jól tom.
Amúgy az ottan pofátlanul jó ár.Ennyiért lehet bevállalnám én is...
Vagyis a kérdés nem nekem szólt de beleugattam pofátlanul...
Nembaj
sőt.. jó neked...
én is kortyolok akkor mán egyet a 20 éves finlandia vodkámból !
csak hogy egyyütt érezzek veled...
Gábor!

Most néztem a gumimat. Ilyet találtam rajta. Mielött mentük visontára kb 20km volt az uj gimba szoval tuti ott lett ilyen. Tiéd is hasonlo akkor?
a lendkereket meg a főtengely másik végén a csavarokat úgy ráhuztam légkulcsal hogy az bizti nem tekeredik le..
ejj ollééééé! baj ha ma cserszegi fűszerest iszok?
az, csak nem tudom, hogy akarom-e