Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik oldalon van az árok?
És a motor melyik oldalán állsz te?
Az egész csak ettől függ!
jól van! akkor valahol bolyong a cybertérben, majd csak megérkezik!
kb. mint egy simsont!
Az volt a második alkalom.Bízom a gumikban
Mi lehet hogy Visontára megyünk (ha gondolod szorítunk Neked helyet )
Igen sajna tudom . Én megmondom őszintén szívesen lemennék Visontára, de szerintem túrázás lesz a végeredmény Visegrád-Esztergom felé.
Szia Beb(y)!
Mi lesz holnap, tudsz már valamit? Kakucs kilőve, ugye tudod?
Sziasztok!
Mennyire nehéz berugni egy 600ccm-es egyhengeres gépet(Husqvarna 610)?
ha jobb oldalt van a berugókar,akkor könnyebb,vagy nehezebb berugni?
A Zoli mociját én is szoktam simogatni meg ölelgetni. Szerintem, hogy puszit is kap az egyáltalán nem gáz, sőt a lelküknek tuti jót tesz
Helló mindenkinek! Tegnap azt hittem kihalt a sm fórum, de örömmel tapasztalom itt van mindenki
Luki!
Beszéltem emberünkel, megkért hogy szóljak Neked! Megirta a válasz emilt, de mobil internete van és szarakodott a szerver, nem akarta elküldeni.
Rövidesen magkapod szerintem.
Szerintem jó egy SM-en ülni sportmotor után. Fordítva sokkal rosszabb, vagyis több megszokást igényel. De teljesen más a kettő. Szerintem mindkettő jó csak másképpen és másra.
Szerintem is jól mentél aznap.
Sokat voltál már ott?
Pedig le is vetkőzött neked, és te megölted mielött szétcsigázott volna
Mondtad,ja,jól is esett.
Na aznap este kapott puszit az a szar
Csigusz nem jó.Rossz csigusz.Sült csigusz(tustalan jószág)
csitt már alszik mindenki!
Sziasztok!
nem etted meg a csiguszt? de gyenge vagy! múltkor tényleg nagyon jól veretted visontán, de azt hiszem mondtam is neked akkor!
Balu a KIRÁLY!
Sanya ma sírva fakadtál volna, ha láttál volna a mátrában. Lacával elugrottunk Sirokig meg vissza. az alap probléma az ott kezdődött, hogy a bőrrucit múlt héten lekezeltem bőrápolóval. ezért semmit nem tapadt az ülésen! olyan érzés volt mintha még 100paci lett volna a gépben. na ezt a problémát nagynehezen megoldottam. utánna elkezdett fájni a fejem, azt sem tudtam hol vagyok. Laca szinte állva hagyott én meg itthon még küzdöttem egy hatalmasat a migrénnel a gumi nagyon jó lett!
Leharcolt Déerzé is tud élményt adni sztem.Legutóbb mikor Visonta után betettem a garázsba,nyomtam egy puszit a fenekére olyan jól sikerült az a nap. Aztán persze kiröhögtem magam jól
Más:ma kitöltöttem az uccsó pohár vbk-mat,aztán mire emelném az arcomhoz,hát valami mozog benne.Hát egy bazi nagy csupaszcsiga volt a kurvaannyát. Most domestosban ázik(a pohár.A csiga tűzben landolt a hulye kocsog)
Hát nekem csak valami leharcolt Déerzére lenne pénzem...részletre Mondjuk nekem a Kawasaki EL5ről is még épp h valamennyire leért a lábam, tehát azt is meg kellene ültetni... nemtom mennyi az ülésmagassága...
2007 10.27-én vettem
OK a címet tod Karakószőrcsőg Sehol utca 1 szám.