Pár haver dolgozott a helyi ásványvíz palackozó gyárban és ők hozták, ezekből fújják felforrósítva a 1.5 literes műanyag palackokat ami nekem most van feltéve az a 1.5 literesé (de van 2 meg fél literes is) ilyet viszek Kakucsra majd magammal osztogatni ha kell keress meg adok szivesen
Eladó a képen látható gyári KTM kézvédő, illetve a gyári matricával ellátott hátsó sárvédő/oldalidom egység. Érdeklődés esetén pénteken tudok prezentálni részletesebb képeket.
jah, és azt mondta, hogy csak (bő) alkohollal vehetem be a kapszulát...
...és én a mellékhatások tekintetében mindig elolvasom a betegtájékoztatót, és hallgatók a kezelőorvosomra, gyógyszerészemre....
Hi All,
Zsirinek hihetsz, de mégjobb ha fogadsz vele. Jägerben, azt szereti...
Máriapócson voltunk versenyen,, Zsiráf megmondta száraz verseny lesz.
Özönvízszerű eső esett Máriapócson! De az utolsó futam leintéséig egy csepp sem a pálya aszfaltjára!
probáld meg ezt
Vki tud adni vmi segítséget, milyen programmal lehet avi-t normálisan szerkeszteni?
Kombinálj!
Luki,ez a pályafoglalás dolog hogy van?Akkor is ki kell fizetni,ha szakad az égi lé
...és én a mellékhatások tekintetében mindig elolvasom a betegtájékoztatót, és hallgatók a kezelőorvosomra, gyógyszerészemre....
Zsirinek hihetsz, de mégjobb ha fogadsz vele. Jägerben, azt szereti...
Máriapócson voltunk versenyen,, Zsiráf megmondta száraz verseny lesz.
Özönvízszerű eső esett Máriapócson! De az utolsó futam leintéséig egy csepp sem a pálya aszfaltjára!
Kakusc 09-07