Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát motor nincs, nézőnek szívesen kimennék, de azzal sincs mivel!
olaszmeló mi van veled ? gyere már fel MSNre íztán írj rám FONTOS
Sziasztok! Hnap hány órától lehet menni?
Háj! Valahogy kiszedjük valamire!
Én is most szegeltem meg a tytyukim kidörrentőjét, h megmaradjon a hallásotok, aláiratom a körletelhagyásimat az oldalkocsimmal és lépek kukucsra.
Alkoholt hozzon bőven ,aki ma jön!
Ez nem csak egy pályanap, ez a MOTO a GO GO.
Jobban mondva már be vagyok sózva
úgy izgulok mint egy ovodás
Sziasztok! Sajnos mi nem tudunk lemenni ma este Kakucsra, ez már biztos . De mindenkinek nagyon jó szórakozást, evést-ivást kívánok. Holnap reggel érkezünk, aztán mi is beszállunk a buliba
Zrider: én is vinnék valami célszerszámot a visontai képeknek.
na mé má?
a templomnál lévő utcánál menj be ez a lényeg.. ha inárcs felől jössz akkor bal oldalt lesz egy nagy kereszt és utána egy 2-300 m és a templom ott be balra.. ha újhartyán felől akkor értelemszerűen a templomnál jobbra..
Hát valószínű,hogy én sem megyek
bemész kakucsra és az első embert megkérdezed
ennyi!
Én holnap megyek, megközelités mennyire körülményes? Sosem voltam még. Ki van táblázva?
Összepakolva, rajtra készen

GOGO2 jövök

vagyis visznek
ki kell hagynom a masodik gogot is, sajnalom
hehe, lada itt is van (eleg csajozos mit ne mondjak :D ), meg supermoto is kicsit
Egy ilyen fedélzetet én is szívesen nézegetnék hosszabb távon az tuti.
Ez megy! Este véletlen összefutás egy németországba szakadt jó barát(nő)vel,10-ig szunya
Aztán mostmár rohanhatok egész nap
sok sikert
en meg megyek aludni
okés így már értem!én is gondolkoztam ilyenen.....na de most be kell fűznöm egy bmx kereket!
olajtartaly.Az elozo tulaj kikuldte a villat kicsi atalakitasra.meg meg kell kerdeznem egesz pontosan hogyan mukszik, de nem akarom csvargatni, mert jol be van love
TheKing jelenkezz! hoztam neked mocis gatyát!
a "fedélzeten" mi az ezüst színű cső kersztben a fejidom felett?
nyertél b.meg!
latom unatkozol
bunkó, remélem nyertem ....Ford F.