Háj! Valahogy kiszedjük valamire!
Én is most szegeltem meg a tytyukim kidörrentőjét, h megmaradjon a hallásotok, aláiratom a körletelhagyásimat az oldalkocsimmal és lépek kukucsra.
Alkoholt hozzon bőven ,aki ma jön!
Sziasztok! Sajnos mi nem tudunk lemenni ma este Kakucsra, ez már biztos . De mindenkinek nagyon jó szórakozást, evést-ivást kívánok. Holnap reggel érkezünk, aztán mi is beszállunk a buliba
Zrider: én is vinnék valami célszerszámot a visontai képeknek.
a templomnál lévő utcánál menj be ez a lényeg.. ha inárcs felől jössz akkor bal oldalt lesz egy nagy kereszt és utána egy 2-300 m és a templom ott be balra.. ha újhartyán felől akkor értelemszerűen a templomnál jobbra..
Egy ilyen fedélzetet én is szívesen nézegetnék hosszabb távon az tuti.
Ez megy! Este véletlen összefutás egy németországba szakadt jó barát(nő)vel,10-ig szunya
Aztán mostmár rohanhatok egész nap
olajtartaly.Az elozo tulaj kikuldte a villat kicsi atalakitasra.meg meg kell kerdeznem egesz pontosan hogyan mukszik, de nem akarom csvargatni, mert jol be van love
Én is most szegeltem meg a tytyukim kidörrentőjét, h megmaradjon a hallásotok, aláiratom a körletelhagyásimat az oldalkocsimmal és lépek kukucsra.
Alkoholt hozzon bőven ,aki ma jön!
Zrider: én is vinnék valami célszerszámot a visontai képeknek.
ennyi!
GOGO2 jövök
vagyis visznek
Ez megy! Este véletlen összefutás egy németországba szakadt jó barát(nő)vel,10-ig szunya
Aztán mostmár rohanhatok egész nap
en meg megyek aludni