Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a mai Supermoto helyzet ! Szerintetek jó ez így? 2008. October 03.

Tisztelt Szakágvezetö Úr!
Kedves Gyuri!

Kis segítség ahhoz, hogy miért kellene elgondolkoznod a továbblépésen:

Supermoto OB Szeged, megint becsapsz több jóhiszemü embert!

Versenykiírás:

1. Mikor kapták meg a szakosztályok a versenykiírást? 2008.10.01, hol itt az elöírt 30 nap? Hogy lehet így készülni? Nevezési határidö szeptember 19.? tehát mindenki büntetés ellenében nevez kivétel a csókosok, akik megkapták már a külön az infót?

2. Mikor kapta meg a versenykiírást a MAMS? Jóval idön túl, de ezt Te is tudod, mert dokumentumok igazolják.

3. Szerinted is szabályos, hogy valaki MAMS tisztségviselöként jelen van és mellette versenytitkár is? Szerintem összeférhetetlen, de majd elmagyarázom miért, csak neked felesleges, mint SM szakágvezetö, sportbíró, zsüri, versenyigazgató, versenyrendezö, pályainspektor, közben versenyzö apuka, Vega motorsport, Promoter, MAMS elnökségi tagja, stb!

4. Földesi András a Supermoto OB vezetöbírója és ö egyben ugyan ezen verseny betétfutamán versenyigazgató? Bocsánat, egy betét futam nem különül egy versenytöl tisztségviselésben! Miért? Fizikailag képtelenség!

5. Miért nincs versenyigazgató? A rendezvényigazgató nem sportszakmai ember és nem kötelezö, nincs elöírva!

6. Versenyorvos : TBA? Tessék? A versenyorvos egy személy, akinek neve van!

7. Idöterv: 2008.10.04 szombat hivatalos gépátvétel! a nem hivatalos az mikor van?

8. 2008.10.04 ingyenes szabad edzés a 15. pontban, a 16. pontban ugyan ezen idöben nem hivatalos fizetös edzés? Hány pálya lesz? Egy idöben egy pályán ez is az is. Mi az hogy a hivatalosan kiírt MAMS rendezvényen nem hivatalos fizetös edzés van? Helló, ez nem hivatali visszaélés?

9. A verseny kezdési ideje vasárnap 11:30. Tessék mondani a bajnoki forduló nem verseny, a hivatalos gépátvétel és a hivatalos edzés nem része a versenynek? Erröl a biztosítót tájékoztatom, mert sajnos az elnökséget hiába tájékoztatom bármiröl, semmi nem történik! Ilyen csak a supermotoban van és azt is tudom miért találtad ki! Mi a baj? Az kérlek, hogy a Te általad támogatott rendszerben a biztosítás csak korlátozottan érvényes és ezt a versenyzök nem tudják!

10. Ha van fizetös edzés – ami szerintem több ponton szabálytalan – az árát miért nem tünteti fel a kiírás? Szabad áras, kinek mennyiért?

11. Prestige kérdését nem értem. Akkor aki Prestige-ben indul az együtt lesz értékelve és nem úgy ahogy eddig, hogy International Prestige és Prestige, vagyis ha a ifj. Kökényesi Gyurit megelözi egy külföldi, most második lesz és nem elsö? Hozzá teszem az eddigi szabálytalan volt, de a sportszakmát az sem érdekelte. Miért? Mert egy élsportban meghirdetett kategória vagy kinyitott és mindnekinek szól vagy csak hazai ha a bajnokság nincs kinyítva. Olyan hogy bajnokság kinyitva és benne a külföldiek külön értékelve csak a Kökényesi-supermotoban van, hogy miért azt mindenki tudja! Minden Európában létezö nemzeti bajnokság, ha nyitott, akkor az ott induló a nemzetiségétöl függetlenül megnyerheti a bajnokságot! Nálunk?

12. 23. pont Óvás - Ki a versenybíróság elnöke, amikor versenyigazgató sincs, versenybírók meg föleg? Most már tudom miért lehetetlen óvni!

13. stb. nincs több idöm a betétfutam versenykiírását nem részletezem

A fentiekben nem a szabálytalanságok a legföbb probléma, mert hibát el lehet követni (nem ekkorákat) hanem, hogy Te egy személyben vagy minden!

Nem volt több idöm foglalkozni ezzel és csak ennyi észrevételt találtam elsö olvasatra a 4 oldalon. Azonban a szereplöket sajnálom, mert még mindig hisznek a csodákban.

Senki nem várja el, hogy egyedül mindent megoldjál és a korral már az emlékezet is tompul. Talán ezért vannak már sokan úgy, hogy a nyugdíjas éveidben a fiatalokat kellene hagyni érvényesülni és ha ök jónak látják, akkor kérik a segítségedet. Az, hogy olyan posztokon vagy (SM szakágvezetö, sportbíró, zsüri, versenyigazgató, versenyrendezö, pályainspektor, közben versenyzö apuka, Vega motorsport, Promoter, MAMS elnökségi tagja, stb) hogy érintethetetlennek érzed magad és így minden szabályt átléphetsz vagy úgy alakíthatsz ahogy neked jó, az a sportot nem szolgálja csak a saját érdekeidet.

A legnagyobb baj az, hogy a MAMS elnöke és az elnökség is szemet huny e felett!

Egyik tisztségviselö se mondja, hogy nem látta a vízet, mikor a tó közepén állt, hamár az egyik elnökségi tag nem tájékoztatja öket! ( elnök, alelnökök, elnökségi tagok, sportszakma, fötitkár, stb. )

Üdvözlettel

Hermann Henrik
Beb(yke) Imádom ezt a pasit( vasárnap Kőszárhegyre megyünk, nem jössz le?) Szóval: Slash, Zoli exc-e valóban supermotósítva lett, de nem csak az övé. Aki itt a környéken van srác és exc-vel motorozik szinte mindenki megvette az sm szettet hozzá. Így tulajdonképpen 3 motorod van : enduro-cross, utcai, mivel rendszámos, és sm. A széria exc enduróra a legjobb. Ahhoz, hogy mást is csinálj vele vagy kompromisszumot kell kötnöd magaddal, vagy súlyos tízezrekbe kerül a tuning(ezt szerintem nem kell részleteznem).Zoli annyit változtatott a motoron, de csak idén, hogy vett egy 14-es villahidat és az első féket átalakította radiális fékké(alsó és felső munkahengert is),fékolajcsere( motul RBF600) és az első teleszkópszárakban kicserélte az olajat(motul factory line fork oil 10w). Egyébként te is láttad őt Visontán is meg a Go Go 2 is. Utcán- Skyro neked is válaszolva-igaz, hogy a forgalmiban 1 személy szerepel, de mi már évek óta 2 személlyel járunk vele (egy kis lábtartó tuning), tökéletesen megfelel. Jó, nagy túrákra nem alkalmas, de mi olyan 300km simán elmegyünk vele 1 nap. Slash, ha valami kérdésed van exc-vel kapcsolatban nyugodtan hívd fel a Zolit, ő teljes körű felvilágosítást fog adni ezzel kapcsolatban 06/20 9 836 940. Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült
Sziasztok!
szia.tegnap motorztatok?jo volt?
ilyen rmz t láttam tegnap bevetésen. kemény verda.
Én kinéznék valami raktáron maradt jó áru motort a helyedben, és beszámitatnám a motorom(persze több helyen megkérdezném mennyibe számitanék be)
Sziasztok!
Én a mostani KitünöenTartosMotorom helyett SXV-t akartam volna, mert szo-szo az tetszett a legjobban.
Fel is hivtam pár hirdetést, és 4-böl 4 mondta, hogy már elsö nap nem indult be, meg otthagyta öket valahol a gép.
Ez nem tapasztalat, de engem meggyözött arrol hogy ez nekem nem is kell annyira.
Persze azota már lehet jobban kiforrott lett, de bennem ez maradt meg rola mivel nem kérdezösködtem senkitöl.
Lehet többen ilyen (tév) informáciokbol élnek mint én az olasz cuccokkal kapcsolatban
Bár nekem volt egy 600as gilerám....na de azt majd máskor
Szia

Még nem. Annyi mindent tanultam és hallottam
tőletek hogy jól össze vagyok kavarodva, de az ár fog dönteni sajnos és a "jó árúság" ha még mondhatok ilyet!
Szia(sztok)Na kitaláltad már mit veszel
Szia

Azért fordultam hozzád ezzel a kérdéssel mert neked ilyen motorod van.
Csak furcsa hogy ilyet írtak mint a mit idéztem is.
Az a vélemény amit GD belinkelt hát....ha az én lettem volna akkor az adósók börtönébe ülnék életfogytig és még 120év mert elpusztítottam volna az olaszokat csizmástúl mindenestül.
Apriliaról és a Ducatiról jó, bár az Mille itt drágább, mint a 1098-as nem futkozik olyan sok belölük, de nem olvasok panaszokat róluk a neten, se az újságokban.Nem nyomták még az emberek agyát tele ezzel a Japán motor kultusszal. az SXV-t istenitik meg lehordják, aztán mindenki döntse el magában.Nekem személy szerint nagyon tetszik.
Ez év elején akartam behozni RMZ 450 crosst németből több darabot, az injektorosból.
Nem adta ide a kereskedő, arra hivatkozva, hogy reped a blokkjuk, többet vissza kellett küldeni...Most akkor mindne japán vas szar?
Dehogy!
Jövő héten kapok injektoros CRF-et!
Szia,
Persze egyszerűbb ítélni, mint tapasztalatot szerezni. Nekem volt millém is 2007-es nem volt azzal semmi baj.
Igen vannak olyan emberek akik nem a tucat motorokat favorizálják! Azt is elismerem, hogy vannak probélmák, de vannak KTM és japán motor problémák is bőven!
Az usában komolyan nyomul a ducati és az aprilia, ott milyen a megítélésük?
Láttam a Pikes Peak hegyifelfutót is egy SXV 550 nyerte.
Jót gurultunk tegnap kecsón, ajándék idő volt.
Rakok fel pár fotót. Természetesen a szar apriliáról is...Hátha átkalibrálja a monitort, hiszen olasz!
Szia!
látom ez olyan téma lesz, mit a Ducati.Mindenki fikázza, hogy milyen szervízigényes, meg szar...
Tapasztalat nem igazán ezt mutatja.Maximum csak az összeg a számlán lesz nagyobb.
Meg akkor beszélhetnénk a rengeteg beállt Hondákról is.Láttam már jópárat...
Annyira azért nem vészes a helyzet mint ahogy azt GD állítja, általában neki semmi nem jó csak az éppen aktuális motorja.
Bár itt nagy divat fikázni zéró tapasztalat nélkül, főleg olyat aminek még a közelébe sem járt a tisztelt user!
2006.-ban mikor megjelent az SXV/RXV nem volt egy kiforrott konstrukció, még egy évet várhattak volna vele.
A legnagyobb gondodt az illesztési problémák adták, éppen ezért cserélték a blokk feleket ki.
Mára már nagyon jók lettek ezek a vasak, de sajnos a magyar importőr és egyes kereskedők hozzáállása miatt nem pozitív a megitélése a márkának.
Szóval nagy bátorság kategórikusan kijelenteni, hogy az aprilia szar, vagy még attól is szarabb, és minden olasz motor szar! De sokkal jobb érzés ha valamit lehet szidni!
Sanyikaaaa nyugodjál le!
Jol el vagy magadba
Vajon miért nem látni ilyet régóta a dakaron ...mióta a berg ktmé, sajna .... piszkos bizmices polotika
Szép jó estét mindenkinek!

Mi újság, mi újság itt a fórumon.

Esetleg nem érdekel valakit egy jó álapotú Husaberg fs 450 1.250.000-es irányáron?
ok! ok!

néztem egyet a neten rendszámos és beszéltem is a sráccal azt mondja keveset használt meg jó állapotu de ezezn sincs üzemóra számláló egyből csökkent a lelkesedésem.
Tervben van a móka
Ugye ezt nem kell elmondanom,hogy ez minkén történhetett ...elmondom, tettek rá de
de foxinak a bergje is fs650c mégis van rajta lámpa?
+talán a dob egy kicsit zártabb