Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó jó volt ....mi is olyat mentünk amit már régen nem éreztem crosson, csévet úgy megtúrták nagy rész a pályát, hogy 4 telin lehetett menni sok helyen (az mennyi lehetett kb?110-120), durva volt ...örülök, hogy kicsit feltámasztották romjaiból a pályát
Hu, ha ma idöben ráértem volna...
Látom nem csak nekem jutott eszembe a pálya, volt aki el is ment
Én is tekertem egy lightos 100km-t ma.
húúú gyerekek! elég komolyra sikeredett a mai nap. 20-22fok volt a pályán. a gumik tökéletesen tapadtak, csodálatos volt.
Hello Gábor!
Beraknád a galériádba a többi visontai fotót is, mert a 660-as cimbiről is van pár fotó amit meg szeretne .Kösssssssssz!
Meg ilyeneket:
Csinálj sok ilyet:
Vidzsázz madzsadra
hát nagyon sajnálom, hogy nenm tudtok jönni! majd kérdőre vonom Zéét, hogy mi a pite volt vele, hogy nem elérhető.
na én bepakolok, aztán elindulok Visontára.
Zéét nem tudom elérni sehogy sem, egyedül meg nem tudok menni, nincs aki jöjjön. (itt a környéken csak dísz-supermotosok vannak)
szevasz koma! gyertek bizony. hívjad Zéét, én is megyek ezerrel, Giraffe is érkezik, még nem tudom, hogy motorral, vagy quaddal. Zsolti is jön az 550sxv-vel. Még érkezik Slash- barátom is a 640essel, meg Rajmi a 660-al. szóval leszünk bőven, csak kezdjen száradni az idő. (telefonon elérsz: 30/6368810)
Szeva. Nem tudtok vmit Zrider-ről? Mennék Visontára motozni, csak kevesen vagyok.
Vanneki több száma is.. megkéne keresni..
fájnöl kántdávn öcsém...
egyszemélyes zenekar. amugy elképzelem hogy ehez esetleg még tudás is kellett..
az nagyon jóóóóóóó
hát amire gondoltam......az az ár, első felindulás volt. azóta már ott tartunk, hogy lehet el sem adja....majd még1 perec meghozza az üzleti kedvét!
Tudnál mutatni az Acerbis kézvédőről képet? Kössz!
Jó legyél! Jó éjt ciao!
További szép estét Nektek!

Vigyázzatok magatokra és a sok kis drágaságra! Pusszantás!
köszike
de azért nem tudtam ma elhozni a motort mert nicnsen jogsim még, nameg csak a lehető leg messzebb laksz kicsiny országunkon belül .
De ha eljössz a buszoddal és átgumizod nekem hát, nembánom..
meg ha már erre jársz hozhatnál mézest is