amúgy én biztos nem cserélném ki acélszelepre,sokat kibir egy titán ötvözetű szelep......rendszeresen csekkolod a hézagokat,nem eteted meg homokkal,és nem rángatod tiltásig a gépet állóhelyben a startra várva akkor nagyon sokat kibir
általában a problémákat a beverődött szelepfészkek csinálják a galibát,és az egy idő után elgyengülő szeleprugók.
Én a helyedben kicserélném gyári szelepekre,a szeleprugókat leellenörizném,hogy gyári tűrésen vannak-e,szelepfészkeket a régi szelepekkel finoman becsiszolnám,tennék új szelepszár szimeringeket és ezután ismét van egy 200+ üzemórás hengerfejed
Sztrájkoltam de,a sok barom ezen kapott alkalmat, meg egy pár kóválygó is be lett oltva a prestigebe, pedig még az UPopenben is kört kaptak ..mind1 leszarom ...
igazából semmit,bementem almához ott voltam másfél órát dumáltunk,végignéztem az új üzletet,ilyenek,ja de baszki garanciába kicserélik a gumimelegítőt ráadásul egy komplett szettet adnak.Kikúrt jó
egyébként már látom, hogy ez valami alaptipus, mert ennél jóval durvább gép vannak a ktm tarsolyában
általában a problémákat a beverődött szelepfészkek csinálják a galibát,és az egy idő után elgyengülő szeleprugók.
Én a helyedben kicserélném gyári szelepekre,a szeleprugókat leellenörizném,hogy gyári tűrésen vannak-e,szelepfészkeket a régi szelepekkel finoman becsiszolnám,tennék új szelepszár szimeringeket és ezután ismét van egy 200+ üzemórás hengerfejed
amugy Börni ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit szeretnél
Londonba nem mennék már....jövöre Kuala Lumpur a célállomás
Hiányoztam?
Igazából sokfelé nem voltam,dolgoztam meg néha munkába jártam,7végente meg pénzt kerestem....
Mostmár itthon vagyok készülök az utolsó nagy futamra a fősulin.....
S veled mi helyzet...Te is nem kicsit eltüntél,egyedül a teremcross eredmények(gratula) között tünt fel a neved
http://www.ktmteam.hu/bikes//i...
vigyázz szavadon foglak,bár én is lógok egy kis kostolóval az idei törkölyböl
Amúgy mi van veled,te veled,látom eladó a paripa,lecseréled?
Meglehetősen régen jártam erre,mi újság felétek?
......majd megpróbálok kicsit visszaolvasni