Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zivessen.
kösz Mihu
nem csak a bovden köteg, hanem a kormány is benne van az árba meg az arannyal futtatott 3 szög kidolgozású ár cédula!

egyébként már látom, hogy ez valami alaptipus, mert ennél jóval durvább gép vannak a ktm tarsolyában
amúgy én biztos nem cserélném ki acélszelepre,sokat kibir egy titán ötvözetű szelep......rendszeresen csekkolod a hézagokat,nem eteted meg homokkal,és nem rángatod tiltásig a gépet állóhelyben a startra várva akkor nagyon sokat kibir

általában a problémákat a beverődött szelepfészkek csinálják a galibát,és az egy idő után elgyengülő szeleprugók.

Én a helyedben kicserélném gyári szelepekre,a szeleprugókat leellenörizném,hogy gyári tűrésen vannak-e,szelepfészkeket a régi szelepekkel finoman becsiszolnám,tennék új szelepszár szimeringeket és ezután ismét van egy 200+ üzemórás hengerfejed
hallgatok rád,de a véleményed is érdekelne hogy okosabban döntsek
Sztrájkoltam de,a sok barom ezen kapott alkalmat, meg egy pár kóválygó is be lett oltva a prestigebe, pedig még az UPopenben is kört kaptak ..mind1 leszarom ...
idénre már letettem a szerszámosládát....

amugy Börni ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit szeretnél
a kis WRC-mről leszállni.......

Londonba nem mennék már....jövöre Kuala Lumpur a célállomás
szeva,
Hiányoztam? .....gondolom

Igazából sokfelé nem voltam,dolgoztam meg néha munkába jártam,7végente meg pénzt kerestem....

Mostmár itthon vagyok készülök az utolsó nagy futamra a fősulin.....

S veled mi helyzet...Te is nem kicsit eltüntél,egyedül a teremcross eredmények(gratula) között tünt fel a neved
Olyan mint ha a te írásod lenne
nem is eladó,főleg ,mert egy baráttól dedikálva érkezett
Hát sztem ezt a bowdwn köteget elárazták egy 1.400.000el
Az 1 marha drága tárcsa, bótban 80pezó
biztos Londonban volt a jobbkormányossal
le kellene de senkit nem érdekel sajnos. Lacka mi a véleményed arról,hogy vasszelepet beletenni a titán helyett?
....mi a hír, exumáltak,hol a aszba voltál
bármikor.....

vigyázz szavadon foglak,bár én is lógok egy kis kostolóval az idei törkölyböl

Amúgy mi van veled,te veled,látom eladó a paripa,lecseréled?
királyság.
Laczka 1 mézes?
igazából semmit,bementem almához ott voltam másfél órát dumáltunk,végignéztem az új üzletet,ilyenek,ja de baszki garanciába kicserélik a gumimelegítőt ráadásul egy komplett szettet adnak.Kikúrt jó
Üdvözlet az egész SM családnak

Meglehetősen régen jártam erre,mi újság felétek?

......majd megpróbálok kicsit visszaolvasni
nekem nem kell tárcsa de nem menne bele az enyémbe igaz
mi a helyzet more intéztélvalamit?