Lenne egy kérdésem hozzátok.. Ilyen téren nincs tapasztalatom. Szerintetek Melyik a jobb? Cordura kabát amiben van váll, könyög és gerincprotektor (állítólag) vagy bőkabát? Nagyon nincs tapasztalatom..
Albijam nekem tetszik a recept. Amint lesz alkalmam ki is próbálom. Amúgy visszatérve a tokaji témához szerintetek milyen lehet a 1983-s Tokaji Szamorodni? anno még 36 Ft volt egy kis üveggel
Sanya nekem két dologtól remeg a kezem az egyiken nem tudok segíteni mert nincs motorom, de a másikon most segítek mert végre péntek és lehet meccset játszani úgyhogy irány a parkett és a kosárlabda!
Persze amíg bírja a térdem azután forralt borozás!
Beb!
Én úgy csinálom a forralt bort, hogy a bor mennyiségének az 1/3-át pluszba beleteszem vízből, majd mandarin meg banán, fahéj, szegfűszeg ( a két utóbbi használatával csínján kell bánni, mert ha a "lőré" mennyiségéhez viszonyítva sokat teszel bele akkor keserű lesz menthetetlenül!) és még gyömbért, citrom levet és cukrot!
Ami a végeredményt illeti az egy finom gyümölcsös, nagyon kellemes és finom Forralt Bor!
Na meg ha bátor vagy és olyan a társaság, hogy szereti a pikánsabb és új ízeket akkor tegyél bele egész borsot! Én kb 1L borhoz 3 szemet szoktam tenni!
Sanya nekem két dologtól remeg a kezem az egyiken nem tudok segíteni mert nincs motorom, de a másikon most segítek mert végre péntek és lehet meccset játszani úgyhogy irány a parkett és a kosárlabda!
Persze amíg bírja a térdem azután forralt borozás!
Nem volt még panasz se reklómáció pedig lefőztem már pár száz litert!
Ha recept alapján nem tetszik akkor csak úgy tudnám megmutatni, hogy ha főznék egy adagot, és kóstolás!
Hidd el tetszene!
Beb!
Én úgy csinálom a forralt bort, hogy a bor mennyiségének az 1/3-át pluszba beleteszem vízből, majd mandarin meg banán, fahéj, szegfűszeg ( a két utóbbi használatával csínján kell bánni, mert ha a "lőré" mennyiségéhez viszonyítva sokat teszel bele akkor keserű lesz menthetetlenül!) és még gyömbért, citrom levet és cukrot!
Ami a végeredményt illeti az egy finom gyümölcsös, nagyon kellemes és finom Forralt Bor!
Na meg ha bátor vagy és olyan a társaság, hogy szereti a pikánsabb és új ízeket akkor tegyél bele egész borsot! Én kb 1L borhoz 3 szemet szoktam tenni!