kezem azóta másodszor is megműtve (fuck!) de most már Ok, ma már a kuplungon gyakoroltam, hogy működnek -e az izmok rendesen ( mondjuk hogy 4-es alá, szóval működik na, de nem tökéletes még )
Számoljunk csak: egyik kezem nem tökéletes, marad akkor egy..ööö...kettő...három lehetőség - Ok, jöhet a 4 lány - legfeljebb lesz egy rövid sorban állás, mint a Donovaly kék pálya felvonójánál...
Itt nézz körül sztem, én a múltkor próbáltam náluk Marushin-t, abból az S-es is jó volt rám (pedig amúgy XS-es szokik kelleni)!
Ja, és jobbulást
Az adatlapomon találsz a fotógalériák-ba GOGO2 Kakucs-ot!
Nem olyan jó képek mint Kutyáé, mert nem vagyok nagy fotós, de Rólatok, Nektek, Tietek...
http://motor.hu/motor_vpage.js...
Kék!
Aki eljön, tutira nem fogja megbánni................. hely van, más nem is kell!
Nem olyan sok az a 4 csajszi................
hell o Foxy
kezem azóta másodszor is megműtve (fuck!) de most már Ok, ma már a kuplungon gyakoroltam, hogy működnek -e az izmok rendesen ( mondjuk hogy 4-es alá, szóval működik na, de nem tökéletes még )
Számoljunk csak: egyik kezem nem tökéletes, marad akkor egy..ööö...kettő...három lehetőség - Ok, jöhet a 4 lány - legfeljebb lesz egy rövid sorban állás, mint a Donovaly kék pálya felvonójánál...
Mizu? Kezed?
4 csajszi már bizti jön!
Már én is Budán vagyok......