Hello mindenki!
Mielőtt még lealacsonyodnátok agyilag egy ovis szintjére és ki-- -ok a belsőtöket addig is Balesetmentes,Szupermotózásban Gazdag,Boldog Uj Évet Kivánok mindenkinek!
Ja!És egézségére mindenkinek!---Monndá vala:Börni Supermotóversenyző és Kanyarcsusztató RIDER!
Morgen!
Ja vannak durva macskák. Egy ismerős kapott egy kölök macskát gondolta oké a gyerekek szeretik hát maradjon.
Nőtt a macska szépen kb. úgy néz ki mint egy újfoundlandi. Szóval nem kicsi. + a bútor tetejéről támad. Valami Csernobili mutáns…
Na oda nem kell kutya
.... nekem volt ilyenem, ide szegődött hozzánk, valami kárteuszi őrző-védő maccs, a qutyákat úgy zavarta el, hogy tána én is csókolomot köszöntem neki és a padlón feküdtem ő meg a fotelba
Menni kell fürgyélni,meg mulatni!
BÚÉK mindenkinek!
G.
Ezt olvastátok? Titokban tesztelték a Danuviát, a Magyar sm bajnokság open kategóriájában!
Ez igen komoly!
Ezt nem gondoltam volna... BUÉK Neked is!
B.U.É.K!
Mielőtt még lealacsonyodnátok agyilag egy ovis szintjére és ki--
Ja!És egézségére mindenkinek!---Monndá vala:Börni Supermotóversenyző és Kanyarcsusztató RIDER!
Ja vannak durva macskák. Egy ismerős kapott egy kölök macskát gondolta oké a gyerekek szeretik hát maradjon.
Nőtt a macska szépen kb. úgy néz ki mint egy újfoundlandi. Szóval nem kicsi. + a bútor tetejéről támad. Valami Csernobili mutáns…
Na oda nem kell kutya
+ a Munka,munka,munka……