Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bujéék mindenkinek!
Média és lendület az van, csak megmaradjon........
.......................buék a köménymagnak is
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek.. Motorozásban gazdag legyen a 2009
Hát nemtom. Az első teleszkóp és villahíd az fain. A többi nem tecc.
Báz,má megint csak a 1537 oldalig jutottam
Menni kell fürgyélni,meg mulatni!
BÚÉK mindenkinek!
G.
Danuvia supermoto

Ezt olvastátok? Titokban tesztelték a Danuviát, a Magyar sm bajnokság open kategóriájában!
Ez igen komoly!
buék neked kicsit csusztató!(ez lesz az indián neved!na jóóóóóó...minden lassú supermotyosnak buék!
GD= Grincs Dani?
Ezt nem gondoltam volna... BUÉK Neked is!
Ki aza kacsaúsztatórider .... ......kár ,hogy szombaton nem tudtam veletek öblíteni
olyan dezsávű ez kicsit : Börni földhöz közel ,pohár,mosoly
B.U.É.K!
Hello mindenki!
Mielőtt még lealacsonyodnátok agyilag egy ovis szintjére és ki-- -ok a belsőtöket addig is Balesetmentes,Szupermotózásban Gazdag,Boldog Uj Évet Kivánok mindenkinek!

Ja!És egézségére mindenkinek!---Monndá vala:Börni Supermotóversenyző és Kanyarcsusztató RIDER!
BÚJÉK mindenkibe
Morgen!
Ja vannak durva macskák. Egy ismerős kapott egy kölök macskát gondolta oké a gyerekek szeretik hát maradjon.
Nőtt a macska szépen kb. úgy néz ki mint egy újfoundlandi. Szóval nem kicsi. + a bútor tetejéről támad. Valami Csernobili mutáns…
Na oda nem kell kutya
.... nekem volt ilyenem, ide szegődött hozzánk, valami kárteuszi őrző-védő maccs, a qutyákat úgy zavarta el, hogy tána én is csókolomot köszöntem neki és a padlón feküdtem ő meg a fotelba
Jó reggelt ............
a "büfé run"-t biztosan nyered!
tudod, hogy akár hajnali 3kor is hívhattok nyugodtan!
szia!
Nekem is tetszik a motorozás meg jó a csapat is. A gond az idővel van,nagyon megy. A kiccsaj má másfél éves.
+ a Munka,munka,munka……