Kemény fogyit nyomatsz! Engem meg már meg sem ismernél, így 1 hónap elteltével.
A moci még ott van, ahova letámasztottam télire. Remélem, hogy onnan nem tűnik el, mert különben gyilkolászás lesz!
Elvileg a holnapi nap folyamán megrendeli a szerelőm, csak ki kell keresnie a méretet...Azért nem az elsővel variálok, mert első lépésben nem szeretném a láncokat cserélgetni...ha a hátsó 48-as akkor faszán be lehet lőni a lánc feszességét...az elsőt meg majd variálgatom, az már nem nagyon szól bele a lánc méretébe
Igen azzal jobban jársz (de 43-45 körülivel is)mert elöre tudsz 12-16ig variálni..azthiszem..itt nézdmeg a méreteket(kemének is ezt mondtam)hogy milyen motorét tudod ráfaragni www.nagyvas.hu
Eltévedtem :)
Fotelből motorozok.. Most dolgozom le a karácsonyi kaját, agymunkával
Beindult a meló
Jól szétpihentem magam.
Mocid már biztonságban van? Mikor láttad utoljára?
A gumir avisszatérve, amit olvastam elébb, a Tóthéktól lett gumija tavaly Zókának, de nem volt róla túl jó véleménnyel.. Lehet csak kifogta.
Nameg a GOGO-3at
írtam neked iwiw en
nefeledd az ímélt
A moci még ott van, ahova letámasztottam télire. Remélem, hogy onnan nem tűnik el, mert különben gyilkolászás lesz!
Fotelből motorozok.. Most dolgozom le a karácsonyi kaját, agymunkával
Beindult a meló
Jól szétpihentem magam.
Mocid már biztonságban van? Mikor láttad utoljára?
A gumir avisszatérve, amit olvastam elébb, a Tóthéktól lett gumija tavaly Zókának, de nem volt róla túl jó véleménnyel.. Lehet csak kifogta.
Aha, muszáj neki bírni a strapát!
Mizújs Kedves?