Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha pont olyat akarsz mint a Replica-é, akkor ebből a rövid fajtávól sztem elő tudod állítani (levágod a felesleget) de akkor vagy ki fog lógni a segédváz vége, vagy le kell vágjál abból is...ezt a témát körüljártam én is, hidd el
hy! amit SMLACA 41757es hozzászólásban rakott be képen hátsó sárvádőt, én ojat raktam fel hétvégén az lc4esemre. Gondolkoztam rajta, hogy vajon hogy fog mutatni de, szerintem nagyon szép minden szögből
100EURO Aztat irják!
Pár napot elbasztam vele mire kiszenvedtem a gyáriból a replica sárvédő formát, csak itt ott kellene pár centit beletenni müanyagbol és subidubi!Beszéltem is hegesztőssel csak ő darabokbol potolná nem kevésért és csunya lenne alulnézetből!Ja és + a festő!
Nagyon szép ez a vas!

Közben megtaláltam a képet,, egy kicsit gánynak tűnik de a lényeget látni belőle.
Meg kell hagyni az oldalidomot is a régiét, meg valami ledes lámpát kell feldobni rá. Nem találtam olyat amin a rendesen fel van téve az ülés de szerintem csak valamit szerelt a tag és azért volt levéve de passzolni kéne neki.

További képek: http://bikepics.com/members/st...
Hali! Mennyi egy ilyen fejidom?
Azon a 8-as gépen is karbon van szerintem!
Hát tessék!Megkapod vazze!
Bikepics-en van egy tag aki összehozta a dolgot és az nagyon megtetszett nekem. megpróbálom megkeresni
Meglátjuk mi lessz belőle!Szerintem se cseréld le a hátulját.Persze én már ezt is vizslattam mit lehetne kihozni belőle ,de nagyon nem passzol a dolog!
ez nagyon zsirul néz ki!
Tudnál betenni még képet róla?
NNa, erre kíváncsi volnék, h mit pirít sötétben!
Huuuuh vazze!Az ócsai?Azt ismerem.
de ez a hátsó sem rossz!
Na mint mondtam át akarom idomozni a gépet olyanra mint az első képen van viszont a legömböjödős hátsó nekem sem jön be hanem az ami alapból rajta van az enyémen
magyarul én ötvözni fogom a kettőt. Eleje lámpa fejidom tank és hűtöidom az újé a hátulja pedigb ami most van. szerintem az ugy zsir lessz

vagy nem
Tudok egy ilyet eladót...
Vaddisznó vasacska!
A legömbölyödős vége miatt nem tetszik!Erről lenne itt nagyba-szó csak műanyagbol!
Itt is van karbon:

http://www.pro-carbon.com/scri...

Egyébk
Az a tipus az ez lenne.Lehet kapni karbont az igaz ,de horror áron van, és képzeld el hogy maradna meg azon a fekete festék lakkozva?
5840801430030 lc4 rear fender blacklink
Ami a sárga LC4-n van hátsó sárvédő. Azt lehetett rendelni valamikor fekete színben. Auner esetleg?
Hello Atis!
Igen. Végigböngésztem már egy jó párszor ezeket az oldalakat és ugyanoda jutok vissza.Egyedül ez van most egy német oldalon de még nem értekeztem velük, erről a képről meg nem igazán tudom behatárolni,hogy milyen mondjuk oldalnézetből? A( flach) érdekelne csak lehet ez is gömbölyű tetejű!
Én is ezt néztem ki magamnak!
Mocskosul tetszik
Köszi Gábor erre gondoltam.Legközelebb bazd le a fotóst vagy előtte itasd le ha ilyen fotókat készít! Sok homályos lett!