Én mondjuk abszolút hülye vagyok a fényképezéshez (azt is úgy csinálom mint a lövészetet hogy lövök ezret úgy nagyjából irányba aztán csak talál 1-2 ) de sztem így távilag kb. annyira sikeresen lehet fényképezéshez tippeket adni mint könyvből megtanulni dugni...
meg látom a fotozást is vágod fuji finepix s5600 -as gépem van tudnál valami jó beállitásban segiteni mert mindig elkenődik a kép? E-mailben vagy valahogy ne offoljuk szét ezt a topicot
Ja nyomtam rendesen amíg bírtam
8000.- nem gáz viszont maeglátod felejthetetlen élmény
Fotogépet vigyél......Én már sok ilyenen voltam külföldön jó fotokat lehet csinálni..na meg ugye itt régen nyomtuk is a bemutatókat de nagyon gáz itt ez is magyarországon.. Inkább lettem volna focista NA de mindegy dolgozunk aztán szabadidőbe moci ez van nem sírok élvezzük amit lehet nemigaz
ó fene a szádat...jó kis fmx-re mennék én is de sajna nem érek rá:(:( Jó buli lesz tuti.
Azt hittem Pesten lax...max ha erre jársz szólj azt gurulunk:P
kussojjá
meg látom a fotozást is vágod
8000.- nem gáz viszont maeglátod felejthetetlen élmény
Fotogépet vigyél......Én már sok ilyenen voltam külföldön jó fotokat lehet csinálni..na meg ugye itt régen nyomtuk is a bemutatókat de nagyon gáz itt ez is magyarországon.. Inkább lettem volna focista
Úgy látom te úzted is ezt a sportot
Az még kicsit gáz hogy 8ezer lessz a beugró
Azt hittem Pesten lax...max ha erre jársz szólj azt gurulunk:P
Holnap este megyek is szlovákba freestyle lessz a steel arénába kb 30 km