A bőrcucc, meg a csizma még oké. A cammogás, hát istenem( bár hozzáteszem nő létére nem megy rosszul, de azért még sokat kellene tanulni), de hogy görnyedten! Elnézést, de úgy ül azon a motoron, mint aki karót nyelt. A testartáson úgy tudom sokminden múlik...
Köszi srácok a hozzászólást, ahhoz, hogy milyen mocit vegyek az lc4 helyett. Elég sok vélemény írtatok, ez tetszett, de nem lettem okosabb.Csak az a gáz, hogy újra nincs mani, csak használtat tudok venni. Azt viszont nem tudom, milyen gazdája volt a mocinak? Ha nem cserélt időben olajat, vagy nem takarította rendszeresen a levegőszűrőt, megb...-om. Vagy keressek olyat amiben kevés a km? Az meg tök ritka, és tuti az ország másik végén van. Szo ez sz..r ügy.
Bocs,hogy csak most válaszolok,de már korán lefeküdtem...
SMLACA:Lehet venni,Replica sárvédő néven,és az műanyagból van,így az ára meg sem közelíti a Factory-ét....
Viszont akkor bye-bye hátsó világítás.....már csak a súlycsökkentés miatt is
HancsákGábor:A paripa nem az enyém,de tény tényleg szép....régi klasszikus
GD:Nem,mert a gépnek eszmei értéke van,használhatósága az közelít a nullához,mivel az alkatrészeket aranyárban mérik hozzá...de igy legalábbb nem omlik össze egy álom....egy nagyon szép álom...
Amúgy majd megkérdezheted te is szombaton... Belépés csakis mikulás hacukában...LOL...
"kontraposzt: az álló alak egyensúlyát, nyugalmában is érezhető mozgáskészségét érzékeltető elrendezés, amely az álló láb és a támasztó láb ellentétén alapul, minthogy ez a gerincoszlop közvetítésével a vállak és a fej tartására is hat." Másképpen megfogalmazva - ha beírtad volna gugliba, ezt adja ki elsőnek
lánc
Mindig a kicsit bántják
http://www.ktm.at/fileadmin/sy...(2).jpg
http://www
.ktm.at/fileadmin/sy...(3).jpg
A Sanyi volt ugye?
SMLACA:Lehet venni,Replica sárvédő néven,és az műanyagból van,így az ára meg sem közelíti a Factory-ét....
Viszont akkor bye-bye hátsó világítás.....már csak a súlycsökkentés miatt is
HancsákGábor:A paripa nem az enyém,de tény tényleg szép....régi klasszikus
GD:Nem,mert a gépnek eszmei értéke van,használhatósága az közelít a nullához,mivel az alkatrészeket aranyárban mérik hozzá...de igy legalábbb nem omlik össze egy álom....egy nagyon szép álom...
Amúgy majd megkérdezheted te is szombaton... Belépés csakis mikulás hacukában...LOL...
Azonnal vásárolnék több mindent.
[email protected]
0670 387 8089
Másképpen megfogalmazva - ha beírtad volna gugliba, ezt adja ki elsőnek
Vegyél narancsszínű gumicsövet és akkor még szép is lesz