Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát akkor vagy öreg az a gumi,vagy nagyon nem találod e levegő arányt,mert kurvára tapad! legalábbis nekem.
Hát itt a mi Sanyánk!
Benarancssárgult.Meg valakinek már az első kerekére rádöntötte a gépet jól
Szia Jocó!
Nagyon jó volt a tegnapi nap! Nagyon ügyesek voltatok!
Szép napot kívánok mindenkinek!
Kellemes husvÉti Ünnepeket!
itt nem esett szerencsére egy csepp se meleg az aszfalt, bár én is keresztbe rakom a gyári pirellit
Gratula! Ma nálunk esett az eső egyszer elállt egyszer elindult, de csak kimentünk 2-3 órát motorozgatni. A nedves úton csak úgy csúszkált a hátsó guma, de jó volt! Mondjuk a gyári Dunlop D208 van, de azt nem szeretem, mert nekem nem jön be, csúszik, úgy érzem nem tapad
Mellémállt lámpánál h megyünk e egyet.

Hát mondom jó de csak finomat

erre elkezdi taposni üresbe hallom h visít a turbo, meg van benne lefujó is. Húú mondom ez kemény lesz.

Elindultunk egy hajszállal megelőzött, de nem húztam csutkáig.

Mondom neki mmenjünk még egyet mert nem limiteltem, mondta h jó de fogadjunk. Mondom mennyibe ? hát azt mondja egy 10 es. Hát mondom csak sikerül úriember viztosra nem fogad, hát ezesetben kivételt tettem

Szerencsére jól kaptam el a rajtot, lecsutkáztam a következő lámpánál melléálltam és tartottam a markom, h sorry haver ilyen az üzlet

Ilyen is csak velem történhet, lesz mit holnap elpókerzeni
hmmmmm, hogyan?
ok, jövő héten megoldom. Lukinak is ígértem 100x, hogy benézek hozzá. kedden felhívlak, nem halogatom tovább ! ! !
ma megkönnyítettem egy audist egy 10 000 el
csőőő
Mondtam már, hogy hozd el...Olaszország nagyon jó volt. De a www.motomax.hu oldalon te is megnézheted a képeket. Nem adja vissza teljesen az élményt, de ízelítőnek jó!
és jó volt Olaszo. ?
igen szóval: a gyorsító membránhoz nem jutott benzin, mert ami szabályozta a benzin "lefolyását" , vagy adagolását teljesen be volt ragadva, be volt száradva. se kifelé nem jött, se befelé. aprú fúróval belefúrva kijött. a kis golyó és a rugó az megvan. . .
Szép estét!

Nagyon jó volt a mai sm verseny!

Grat Sanyának!
jó lehetett és nagyon sajnálom, hogy nem tudtam lemenni de a váratlanvendégek áthúzták a számításaim ..
hát nem alacsony
Fogalmam sincs.
Most a Vicky ilyen magas vagy a többiek mind törpék
Akkor sokadszor...mi a kérdés?