Gratula! Ma nálunk esett az eső egyszer elállt egyszer elindult, de csak kimentünk 2-3 órát motorozgatni. A nedves úton csak úgy csúszkált a hátsó guma, de jó volt! Mondjuk a gyári Dunlop D208 van, de azt nem szeretem, mert nekem nem jön be, csúszik, úgy érzem nem tapad
erre elkezdi taposni üresbe hallom h visít a turbo, meg van benne lefujó is. Húú mondom ez kemény lesz.
Elindultunk egy hajszállal megelőzött, de nem húztam csutkáig.
Mondom neki mmenjünk még egyet mert nem limiteltem, mondta h jó de fogadjunk. Mondom mennyibe ? hát azt mondja egy 10 es. Hát mondom csak sikerül úriember viztosra nem fogad, hát ezesetben kivételt tettem
Szerencsére jól kaptam el a rajtot, lecsutkáztam a következő lámpánál melléálltam és tartottam a markom, h sorry haver ilyen az üzlet
Ilyen is csak velem történhet, lesz mit holnap elpókerzeni
Mondtam már, hogy hozd el...Olaszország nagyon jó volt. De a www.motomax.hu oldalon te is megnézheted a képeket. Nem adja vissza teljesen az élményt, de ízelítőnek jó!
igen szóval: a gyorsító membránhoz nem jutott benzin, mert ami szabályozta a benzin "lefolyását" , vagy adagolását teljesen be volt ragadva, be volt száradva. se kifelé nem jött, se befelé. aprú fúróval belefúrva kijött. a kis golyó és a rugó az megvan. . .
Benarancssárgult.Meg valakinek már az első kerekére rádöntötte a gépet jól
Nagyon jó volt a tegnapi nap! Nagyon ügyesek voltatok!
Hát mondom jó de csak finomat
erre elkezdi taposni üresbe hallom h visít a turbo, meg van benne lefujó is. Húú mondom ez kemény lesz.
Elindultunk egy hajszállal megelőzött, de nem húztam csutkáig.
Mondom neki mmenjünk még egyet mert nem limiteltem, mondta h jó de fogadjunk. Mondom mennyibe ? hát azt mondja egy 10 es. Hát mondom csak sikerül
Szerencsére jól kaptam el a rajtot, lecsutkáztam a következő lámpánál melléálltam és tartottam a markom, h sorry haver ilyen az üzlet
Ilyen is csak velem történhet, lesz mit holnap elpókerzeni
Nagyon jó volt a mai sm verseny!
Grat Sanyának!