Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akarom öszegányolni , ha csinálom akkor már normálisan .Ilyen hülyeségek hogy nincs rajta reflektor viszajelző, duda index, gyujtáskapcsoló tartó letörött amikor sztritfájterkedtem a kocsin, meg még mindig nem ált ösze teljesen a gép, mert ugy volt hogy halasztom 30 napot a műszaki vizsgát és akkor nyugodtan apránként megcsináltam volna de amikor telefonáltam a kpm be akkor mondta a nő hogy megszünt a 30 napos halasztás, szóval 1hét maradt mindenre ugyhogy belekell húzni rendesen mert hétfőn lejár...
Na jolvan én bevágom magam keresztbe..az ágyba..
A makitárol meg várom a mailt. (adatlapon kint van)
pás
Mit elektronizálsz rajta? Robotpilóta fogja az ideális íven kormányozni a gépet?
hétfőn vizsgázik a gép és még atomjaira van szedve az elektronika miatt
majd elválik
Oki! Jössz a Mátrába vasárnap?
fogunk...csak nem most...
én már ezen nem is matekozok, aki jön az jön, aki nem az nem. ott találkozunk, a többi infót telefonon!
na akkor örülök neki.
holnap vagy holnapután tesztelem
csak ápolom a kapcsolatot
Sztem nagyon jó gumli... Nekem és kophnak már volt, bár legutóbb 209-el zúztam... Nekem eddig az jött be a legjobban vegyes használatra! Kakucson adtunk is a szélének:D
ne bántsad már az asszonyt!
ha esetleg motornak nem válnba be, 8as fúrót még simán betekeri a betonba
jah igen, a makita furos drz
na gyerünk FIGHT
Gyerekek, megvan már a vasárnapi névsor? Rooftop tudsz már nagyjából vmit? Én és koph asszem tuti megyünk! Én mocival, az utóbbi meg motorral vagy fényképezővel:) Úgyhogy mindenki vegye majd elő a legszebb arcát!:D
persze

de azért
Ééénn?Nemtom ki kell korábban kettőnk közül..
inkább menj te
Tod hogy csak vicc vot Laci
Pssz.. menny aludni drága
szééép déerzé

szebb mint egyfehér vagy egy fekete
mailomra pirits már vmi irást
Esetleg ha fehér vagy fekete Drz engem is érdekelne..