De most persze én is így vagyok vele hogy amikor volt rá pénzem én is inkább minél újabbat vettem meg enduróban.Bátyám szopott eleget az ezeréves ócskavasakkal.Amúgy jövőre biztos megtartom az 525-öt de utána szerintem én is visszatérek a 2T-re 250 vagy 300 formában.
Szerintem semmi baj nincs azzal hogy valaki a tudásához mérten erősebb motort vesz.Én is csak egy kis hobbiendurós vagyok de az 525 EXC-t terelgetem.És nagyon nem érdekel mikor azt mondják hogy túl sok ez a motor.Megint más lenne ha tényleg versenyeznék orba szájba és ott a gyengébb esetleg könyebb motor lenne alámvaló.Ez esetben beérném sztem egy 250EXCF-el is bőven.De mivel számomra ez egy jó kis hobbi és itt szerintem még sokan másoknak,ezért nem hiszem hogy az lenne a lényeg hogy kinek milyen motor illene.Eldönti ezt a tulaj mikor már lemegy vele egy párezer km-et.Csak nézzétek meg hogy hány utcai motoros érett a motorjához?Szerintem úgy 10%-a tudja kimotorozni a motort vagy még annyi sem!Szóval szerintem tökmindegy mekkora vagy milyen vadállat ha hobbizol csak az érzés a lényeg
de jól néz ki ez a vas!
Indultam is egy pár amatör versenyen is