Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

go-go-n hol lehet majd sátrat verni?
akkor ez tartósabb lesz mint a műanyag koptató
3mm-es, saválló acél-titánium ötvözet.
Szeva Luki,
Áruld el légyszi millen materiált alkalmaztál a műanyag után... a múltkor az enyém ami aluötvözet vót annyit sem bírt ki mint a műanyag...
Így már sikerült! Ismételten csak köszönni tudom mindenkinek a gyors segítséget!
te mennyit szoktál motoros csizmában túrázni?
nem lesz ettől X-lábad,hogy befelé fog lejteni a talpad?
Papa! holnap hoznál magaddal pár használt hátsót? persze csak ha van olyan ami eladó! Kéne valami félviseltes, mert asszem holnap a vászonnal nézek farkasszemet, és nincs semmi gummám hirtelen!
hívj ha odaértetek!
nem könnyítés, hanem benéztem a dolgokat! baszod te honnan tudod, hogy szinte soha nem nyílik ki előttem a fotocellás ajtó?
És ezzel a megoldással máris vagy 5 centivel magasabb lettél - így talán már a fotocella is észrevesz majd

Amúgy az a bónusz furat az első koptató sarkán micsoda? Tuning (súlycsökkentés)?
a műtét utáni rehabilitciónak is meg van az előnye. ma délután beszereztem a megfelelő anyagot, majd bele vágtam a projektbe.

RoofTop Racing proudly persents:

Sidi SRS "sliders on sliders"
Narancssárga riasztás a dunántúlon!
Szét egykerózza a várost a "6"-os...
2004 LC4 kerékméretet írtam. Helyesen: 17" 1882 az érték.

a folyamat, hogy előcsald a "ws" menüt:

"Unplug the 3 wire plug with red & black & brown wires coming from the speedo.

With the display showing engine hours, press and hold the "mode" button untill you switch to different menu.

Cycle through the options with the button till "WS" flashes. change the wheelsize with the + and - buttons to the circumference of your 17" front wheel (I set it at 1882) then press "mode" again, then hold the "mode" button till it returns to normal display."
http://www.ktmklub.hu/phpbb3/v...
Itt nézz vissza KMóra beállítás ügyben
Hónapok óta röhögtem a képeiden hogy jóformán már a zoknidon motoroztál...
Siasztok!
Vasárnap jönnétek Kakucsra? Visontán v.mi 3. Visonta kupa van, Kakucson gokart ob edzés, de ugyanúgy lehet motorozni, ha nem fo..sa el magát v.melyik megint..
Helló Mindenki!
Sajnos elfogyott a tudomány ( nem is volt )! Biker1000 elküldte nekem a 2007-es exc használatiját, de egyszerűen nem találtam leírást arról, hogy hogyan váltsam át 21"-ról, 17"-ra a kerékméretet, a km órán. A teszt után megjelenik a jelenlegi méret (2205), de utána sehogysem tudok állítani rajta. Plííz HELPMÍÍ!
jah baszod már muszáj volt a másiknak már a csatjai is el voltak kopva a csúszásoktól.
Új csizma?
a legszebb látvány szombat késő délután
Ez is szép gyári
Reggelt mindenkinek.Elég határeset az időjárás.Egyre jobban bújik elő a nap