Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még üresek a helyek mellettem.
114-es szektor, S sor legszéle.
Hol vettél jegyet és melyik szektorba,vagy ott mind1?
Szerintem? Nem is kérdés: KIRÁLY!
Már a pár évvel ezelőtti koncerten is voltam!
Szereted a Rammsteint?
Szió:Mi a 12es fórumból megyünk 1páran.Ezt nem lehet ki hagyni. vadásztam erre a koncertre és most szinte házhoz jönnek,szerinted?
Szió!

Én már megvettem a jegyem. Ha tudom ...
Sajna egyedül megyek, a környezetemben nem nagyon rajonganak ezért az együttesért.
Szasztok mindenkinek,szia Anita: bocs hogy ide pofátlankodtam de látom ez a koncert nem csak engem izgat .Szervezhetnénk valami Sportmotor Fórumos 1ütt tombolást a koncetre,Hm? .
Hello Moto!

egy kis off
Helló!
Új vagyok itt a fórumon, szintén supermoto tulajdonos (Beta M4- nem egy igazi motard de utcára jó ) és lenne pár kérdésem a tapasztaltabbakhoz(főleg KTM tulajokhoz): Tél van ezért a nagy unalmaban elkezdtem nézegetni a következő pacit (bár még odébb van egy kicsit a vásárlás de nem lehet elég korán kezdeni sztem)
Első kérdésem az lenne hogy a KTM 640 LC4-es tényleg annyira ráz mint azt mindenhol hallom/olvasom illetve ezt a 690-eseknél már kiküszöbölték? A másik pedig, hogy mennyire megbízhatók ezek a KTM-ek, mert én hülye elég sokat járok hosszabb túrákra is ezért nem szeretem ha 1000 km-erenként valami javítani való van a motoron. Egyelőre ennyi. Előre is köszi.
Áhoj Pali!

Megjött a rugó, már fel is tettem!
Köszönöm!
oké akkor írok
Ahogy gondolod, de inkább email, azt a kolegák megoldják. Vagy vársz csütörtökig, akkor jövök vissza az EICMA-rol.
Csősztök!
OFF,de ez is jáó:
http://video.boon.hu/video/501...
Én ezt a torrentet töltöttem le:

link

működik ez így?
Honnan lehet letölteni?
megnéztem,
háát nekem úgy tünik hogy a CCM motormárkát reklámozza inkább.

de tök jó ettől függetlenül! ! ! mindenféle sm van benne
LC4 IS
Nem hiszem (hacsak nincs valahogy átalakítva a kenési rendszer).
De.
Ennek a ktm-nak ilyenkor jut mindenhova rendes olaj?!
Ettől mennek tönkre, nem?!

Egyébként állat a videó és nagy poén egy áruházba így randalírozni!
A zinternetrő

beirtam isohunt.com ba hogy supermoto oszt ott volt
nem vagyok egy nagy csipfej nemtudom most akkor ez honnan jön
de már lentvan
tűrhetőnek mondható! csak néha 2T helyett 4T "zene" hallható vagy épp fordítva!