Szasztok mindenkinek,szia Anita: bocs hogy ide pofátlankodtam de látom ez a koncert nem csak engem izgat .Szervezhetnénk valami Sportmotor Fórumos 1ütt tombolást a koncetre,Hm? .
Helló!
Új vagyok itt a fórumon, szintén supermoto tulajdonos (Beta M4- nem egy igazi motard de utcára jó ) és lenne pár kérdésem a tapasztaltabbakhoz(főleg KTM tulajokhoz): Tél van ezért a nagy unalmaban elkezdtem nézegetni a következő pacit (bár még odébb van egy kicsit a vásárlás de nem lehet elég korán kezdeni sztem)
Első kérdésem az lenne hogy a KTM 640 LC4-es tényleg annyira ráz mint azt mindenhol hallom/olvasom illetve ezt a 690-eseknél már kiküszöbölték? A másik pedig, hogy mennyire megbízhatók ezek a KTM-ek, mert én hülye elég sokat járok hosszabb túrákra is ezért nem szeretem ha 1000 km-erenként valami javítani való van a motoron. Egyelőre ennyi. Előre is köszi.
Én már megvettem a jegyem. Ha tudom ...
Sajna egyedül megyek, a környezetemben nem nagyon rajonganak ezért az együttesért.
egy kis off
Új vagyok itt a fórumon, szintén supermoto tulajdonos (Beta M4- nem egy igazi motard de utcára jó
Első kérdésem az lenne hogy a KTM 640 LC4-es tényleg annyira ráz mint azt mindenhol hallom/olvasom illetve ezt a 690-eseknél már kiküszöbölték? A másik pedig, hogy mennyire megbízhatók ezek a KTM-ek, mert én hülye elég sokat járok hosszabb túrákra is
Megjött a rugó, már fel is tettem!
Köszönöm!
OFF,de ez is jáó:
http://video.boon.hu/video/501...
link
működik ez így?
háát nekem úgy tünik hogy a CCM motormárkát reklámozza inkább.
de tök jó ettől függetlenül! ! ! mindenféle sm van benne
LC4 IS
De.
Ettől mennek tönkre, nem?!
Egyébként állat a videó és nagy poén egy áruházba így randalírozni!
beirtam isohunt.com ba hogy supermoto oszt ott volt
nem vagyok egy nagy csipfej nemtudom most akkor ez honnan jön
de már lentvan