kár hogy nincs képem a beszűkülő balosrol, na basszus ott beszarás mekkorákat lehet dönteni.
)
mondjuk én csusztatni nagyon nem szoktam sajnos,majd ha lesz több időm és lehetőségem a motorozásra kitanulom,hogy a ravasz. amugy ameddig lehet a lábnak a lábtartón kell lennie,és amilyen hamar csak lehet visszakell tenni,ezt crossban is így tanítják
Egyebket eppen Te linkelted a videot tegnap, amin a supermotosok felrakott labbal fordulnak es bizony nekik elfer. Lehet, hogy Te melyebbet dontessz, ezt nem tudom, mert mindig tul hamar elhuztal, nem figyeltem.
En a motyot is felrakott labbal nyomom, de ez reszletkerdes, hiszen nem azt mondtam, hogy soha nem erdemes logatni. Van amikor magam is logatom, vagy konkretan leteszem, foleg terepen. Nagyjabol az endurozo vagy korsszozo amatorokre, vagy masodosztalybeliekre gondoltam. Sokkal tobbet logatnak, mint ami indokolt. A bukfenc kivedes jogos, bar nem tudom dobbantottal-e 60-80 korul, amikor megcsuszott a vas?
De van sok olyan is, aki a lampatol elindulva is 20-30 meterig logatja a pacskert, illetve ugy all meg, hogy mar joval azellott lelogatja mindket labat, hogy a motor megallt volna (meterekkel elotte). En nem ertem miert, szinte keptelen vagyok egyaltalan menni a motorral ugy, hogy nincs a labam a labtarton. Van aki labbal koszon, nekem ez meg soha nem jutott eszembe. Nem vagyunk egyformak.
En YZ 450F-bol csinaltam supermotot, ami biztosan joval erosebb ezeknel. Eppen elado. Erdekel?