Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiába zörögnek a halottak,
egymás tyúkszemén taposnak,
Az egyik azt mondja nagyon fáj,
a másik örömében táncot jár.
A kedvenc italuk az aludt tej,
kabd be a cumit és ALUDJ EL!
Nem, ezt most komolyan...egyik cimborám járműgépész mérnök, na ő szokott olyanokat mesélni az új "fejlesztésekről" hogy még a maradék kis hajam is kihullik...de ezek szerint nem csak az autóknál van ez így
Érdemes megpróbálni a légzésfigyelést. Akár számolással egybekötve, ha 1folytában elkalandozik a figyelem. A lényeg, hogy legyen 'laza' a figyelem, de mégis tartsd rajta a légzésen ésvagy számoláson.
tudtam, hogy ennyire perverz vagy!
Azért jobban örültem volna ha (tényekkel) meg tudod cáfolni...
a legtöbb esetben jók a meglátásaid ezzel kapcsolatosan.
okay! elmentem. holnap akkor légyszíves csörrents már meg! jó éjt mindenkinek!
Szerintem az ilyen "nagyonmárkás" cuccoknál legtöbbször kissé túlzásba viszik a dizájnerkedést a valódi fejlesztések kárára...persze lehet hogy tévesek a benyomásaim
Biztos legalább 2 sec. gyorsulást jelent majd körönként
okés, akk tervezd be, 02.12. (péntek) este kaja, és borozás, a helyszint telefonon
na én lelépek srácok, olvasok még egy kicsit aztán

jóéjt mindenkinek
pedig elhiheted, hogy elég sok esetben, nagyon komoly mérnöki és designer banda van a háttérben. csak hát van akinek sikerül, van akinek nem. jah képzeld, úgy néz ki, hogy újra kapható lesz, az általad említett markolat. szerintem én be is nevezek néhány párra!
kihagyhatatlan!
Én valahogy jobban megbízom egy olyan cég gyártmányában akik csak egyvalamit készítenek (Shark-csak sisak, Gaerne-csak lábbeli) mint akik a pénztárcától az alsógatyán át a bukósisakig mindenhez érteni akarnak (pl. Thor). Mert van ugyan olyan amikor az eredetileg markolatokat gyártó, ám végül szemüvegeiről elhíresült cég kitoszott jó kommandéros bakancsot készít (Oakley S.I. Assault Boots)...de valljuk be, ez inkább a kivétel, nem pedig az átlag...
ott körül, de egy borozós, beszélgetős estét összehozhatnánk!
Valentin Napon?
persze, persze....ott nem annyiba kerül, ez így igaz! itt sem, a legtöbb esetben. ugyanis, míg be tudtam szerezni, a FOX V2 54.900Ft volt kicsiny üzletemben. A V3 az azért izmosabb a maga 79.900Ft-jával. a V1 pedig mindössze 39.900Ft volt. nem úgy mint a "nagymúltú" AUNER-nél. ott a V3 98.900Ft! ezúton is gratulálok
Mamis tesztet sajnos nem találom. Ott elég komoly cuccokal mérték őket.

Vhova le is mentettem, de nem találom.
ok, ok, febr. második hétvégéjén Eg.ben leszünk
amit lentebb linkeltek foxok, azok se voltak drágák 2-300 dolcsiért sztem
"Például mindegyik sisakot lemértük pontos konyhai mérleggel. Megszámoltuk a szellőzőket, megmértük a nyílás nagyságát, sőt még zajszintet is mértünk. Utóbbiban egy decibel mérő telefon és egy hajszárító volt a segítségünkre, imitálandó a menetszél sisakon ébresztett súgását." Számomra éppen ezért nem reprezentatív ez a "teszt"! ezt inkább úgy fogalmaznám meg, hogy balfasz, senkiházi, szakbarbárok, fitogtatják a nem létező tudásukat, és még ahhoz is van a pofájukon bőr, hogy ezzel a népet hülyítsék! BALFASZ BANDA!
A TLD, Fox, Bell stb. csak nálunk 100e-s kategória...mxsouth-on pl. Shoei V-Moto-t is kapni 250 $-ért...és abban azért asszem egyetértünk hogy az nem egy szar sisak
Amúgy nekem van Bell sisakom (bár már csak nagyon ritkán használom) és nem mondom hogy rossz lenne, de azt se hogy megérne 1,5x annyit mint mondjuk egy Lazer...szóval maradjunk annyiban hogy bizony nagyon sokszor a márkanevet fizettetik meg nem a tudást...
holnap majd csörrenj már rám!
kár, hogy az ilyen nyitott bukókból nem csináltak a MAMI nál tesztet, mint anno a Zártakból. Ott kiderültek érdekes dolgok.

Azért írtam azt, hogy a olcsó nem minden esetben szar. Mert abban a tesztsorozatban minősítették vmelyik Dainese bukót foscsinak, de legalább drága volt

Meg is keresem egy pill

csúcskategóriás sisakok

30-60 000 ft os kalapok
azoknál már nagyon lehet érezni a különbséget 100 felett. szélzaj, aerodinamikai tényezők....stb stb.
ja, ja. mivel pár évig a gyorsasági motorokkal jártam-ott éreztem a különbséget olcsóbb/drágább sisak között