Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondom megvettem a O sat mert biztos joobb mert drága azt mentem vele , mikor a kuplungot próbáltam nem joo valami! megnéztem a gyári láncot az is O alig hajlik... levettem az új reginát mert hallottam ,hogy nyöszörög ahogy forgatom a kereket , hát elég nehezen görbül ,,,máá mentem is hoztam egy nem O-s reginát . Megpörgetem a kereket még most is forog
én nem tudom, a vigyori jel arra ment, hogy azt hitted megszorult!
én is szerintem akkor ilyen sima reginát veszek, múltkor Fox is azt ajánlotta. a fogaskerekek mennyibe kerültek?az is regina?
na puff, a 120-as 11900, az ám a komoly különbség
nem joo vagy mi ? nekem a KTM en 1 évet ment állitás nélkül
valamivel biztos, de nem tudom milyen egy új o-gyűrűs, az enyém kula volt nagyon...
meg sumozni szerintem full fölösleges a gyűrűs, csak 2-szer annyiba kerül
nekem nem is lenne joo a 114 szemes 118 ast vettem de 2 kijött belőle
ú basszus
akkor sima gyűrű nélküli regina van most fent?
én most REGINÁT raktam ooo gyürüst 27000 volt röktön le is vettem sima reginára megilyedtem ,hogy megszorult a blokk de nem annyira lefogta
a gyűrű nélküli könnyebben gördül nem?
az is igaz
amúgy 11200 a 114-es 520 did erősített gyűrű nélküli lánc, sm-re full jó
én a láncal nem szaroznék nincs fölös pénzem blokk oldalt venni és csak párba van haver drz je 118 ba volt,,,,(még kibirja ezt a hónapot most nincs 20000 et -om láncra )
szedd le nézd meg hogy meg van-e merevedve, ha nem jó az, én most cseréltem már csak "kockásan" hajlott...
mondjuk ugye enduróztam is vele, meg o-gyűrűs láncot nem kellett volna benzinba áztatni meg brigéciolozni...
most meg szinte gurul magától a motor
azt hiszem Ronis írta valahova hogy megvan adva a 2 görgő közti max távolság 520-as láncoknál, talán 7,2 mm ami a max azután kuka, de ezt ne vedd 100-asra
Mondjuk ja énse szolhatok 1 szót se...2éve szinte áll a motorom (200km ami belement)De ez a 360as régóta piszkálja a fantáziámat
a múltkor volt a lánc téma. egyébként arra van valami előírás, hogy azt hány óránként kell cserélni? vagy csak találomra én kiakarnám már, csak fater azt mondja még nem kell. 38órát futott eddig.
kicsit túlzás ja, de azért vannak ilyenek is, itt van haver az ékes példája, másfél év alatt 10 üó az fe550-be és árulja... ha nem tudnám hogy igaz, azt se nem hinném el, pedig de...
90es elején..
Reggelt.Régóta nézegetem 80as és a 90es években volt gyári is..a 10perces duma odabasz
valami kis light 360 yz
ne is mond előre félek a tavasztól hogy fogok kibírni egy 20 perces menetet, leginkább sehogy, tavaly se ment végig...
max oda powertapezzük magunkat hogy rajta maradjunk
nagyon kéne valamilyen ütnivaló 250 2t cross fostaliga állóképesség növeléshez, egyszer talán olyan is lesz...
nekem magamon kell tuningolnom, mert még a végén elhagy valamelyik motor
köszi, de ez már csak másodlagos szépítgetés... az a pár cucc a lényeg ami már benne van, kezelhetőségnél, kanyarodásnál nagy upgrade-re számítok, és jó lenne ha úgy is lenne
Az pont erre van kitalálva...
jó lesz a röttyögő! amugy nekem is a fekete drz az nagyon kényes volt. pillanatok alatt karcolódott rajta minden.
Ja.Meg nem kétütemű.Mit kell hirtelen rángatni?
GD féle powernow vagy mi nem segíthet?Vagy nem ilyen esetekben hatásos?
Nézd meg a gyorsító fúvókát hogy rendesen működik-e? Alapjáratról nagy gáznál a gyári gépek fulladnak (legalább is amivel én idáig találkoztam) azon csak a tuning segít.