Egy jó ismerősöm szerint az a jó olaj,amelyik "retkes",mert lebegteti és a szűrőbe szállítja a motorba nem való cuccokat. Más szerint meg az,amelyik nem retkes,mert ez esetben minima a kopás Na most találd ki melyik a jó...
Igen tetszett neked az a vezlánckerék
Na ma ez is meg volt...Szelep hézag ellenőrzés és egy jó kis olajcsere!
Szelepek rendben, nem kellett egyiken se állítani így 10.000 km-nél! Az olaj már kicsit retkes volt, pedig csak 4.000 km volt benne, de hát a sok pályázás és a kis téli ácsorgás
Holnap vagy hétvégén valaki gurulás?! Ki merre?
Amikor lecserélted az első 17 es fogaskereket 15 ösre, de ugye a hátsó ahogy látom még a gyári 40 fogas, akkor ügyeskedtél vmit a lánccal ? Vettél ki belőle szemet, arra gondolok, vagy szimplán megoldható volt annyiból, hogy hátrébb húztad a kereket?
Igen tetszett neked az a vezlánckerék
Szelepek rendben, nem kellett egyiken se állítani így 10.000 km-nél! Az olaj már kicsit retkes volt, pedig csak 4.000 km volt benne, de hát a sok pályázás és a kis téli ácsorgás
Holnap vagy hétvégén valaki gurulás?! Ki merre?
(tudom,tudom,,,,,,az a méret-még mielőtt,,,)
Meg tudnád nézni nekem, hogy egy 15 ös és egy 40 fogas lánckerék akad e raktáron ? Az oldalon néztem, 15 ös van 2200ft ért, de hátsót nem találtam.
Lehet kéne egy hozzá való lánc is, mert ajánlott ugye szettben csereberélni.
És kellene egy hátsó guma is, ha akad ipp valamilyen.
Vasárnap ha ráérsz, kinéznék a cuccért Hozzád !
Hálás köszönet, ha megnézed ! :)
Amikor lecserélted az első 17 es fogaskereket 15 ösre, de ugye a hátsó ahogy látom még a gyári 40 fogas, akkor ügyeskedtél vmit a lánccal ? Vettél ki belőle szemet, arra gondolok, vagy szimplán megoldható volt annyiból, hogy hátrébb húztad a kereket?
Köszi
Kinek van otthon a motoromra való 15 ös és 40 es lánckereke ?