Háháháhá vicces vagy..... Bocs, de nincs matrica sehol hogy mekkora, és nekem a duplakipufogós egyből 660 (vagy 625), huje KTM jól megkeveri a dolgokat
Hat nincs versenyhasznalatban. Feleslegesnek latom cserelgetni 3000 kent. Most telen szet lett kapva. Ellenorizve lett minden. Semmi baja. En ugy tudom, hogy ezeket ugy tesztelik h az eloirt olajcserenel is tobbet birjon. Tenyleg nem latom ertelmet.
Egyébként az álmom egy 660lenne csak hát a Fazer mellé nem akarok venni drága motort.Meg ha elmegy a mocim akkor is meggondolom mennyit számok rá a következő motorra,de azt tudom hogy egy 1.1millás gépet nehéz eladni manapság.Ezért is nézek valami kedvezőbb árut,mert ha esetleg azt is el akarom adni majd akkor talán könnyeben sikerül,bár a piac halott mostanság.
5000kmig elhúzod az olajcserét,akkor tényleg kímélten használhatod.
Én sem voltam egy állat az SMCmel de 2500-3000km után mindig cseréltem,nem vártam meg a szervízkönyv által előírt olajcsere periódust.
Rosszat nem tudok mondani rola! 21 000 km van benne. Most kellett cserelni a lanckereket. Olajat 5000 km enkent cserelem. Semmi baja. Eleg megkimelt allapotban van. :)
A Tomekkk motorja 640-es.
660-as max smc lenne, amire legjobban xlzx motorja hasonlít a képről.
Eladó Yamaha Xt 660 X et vennék!
aki tud eladó példányt, értesítsen
Persze nem uzemoras. Az mas teszta.
Na de ezzel nem akarok vitat kirobbantani.
Én sem voltam egy állat az SMCmel de 2500-3000km után mindig cseréltem,nem vártam meg a szervízkönyv által előírt olajcsere periódust.
Mindegyik üzemórás ezek közzül? Érdemes Utcára ilyet venni?