Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere már fel 1x bandázódni He!
Bizony...
tréfás dolog ez
Háháháhá vicces vagy..... Bocs, de nincs matrica sehol hogy mekkora, és nekem a duplakipufogós egyből 660 (vagy 625), huje KTM jól megkeveri a dolgokat
Vagy ennyi erővel az enyémre, nem?
A Tomekkk motorja 640-es.
660-as max smc lenne, amire legjobban xlzx motorja hasonlít a képről.
Akár Tomekkk motorjára is gondolhatott volna...
Sziasztok!
Eladó Yamaha Xt 660 X et vennék! R-es nem érdekel....
aki tud eladó példányt, értesítsen Thx.
Huzom neki ahogy kell :P foleg ha megyunk bandazni :D
én az utóbbi időben 300-700 között cseréltem amúgy 2-3ezrenként szoktam
Hat nincs versenyhasznalatban. Feleslegesnek latom cserelgetni 3000 kent. Most telen szet lett kapva. Ellenorizve lett minden. Semmi baja. En ugy tudom, hogy ezeket ugy tesztelik h az eloirt olajcserenel is tobbet birjon. Tenyleg nem latom ertelmet.

Persze nem uzemoras. Az mas teszta.

Na de ezzel nem akarok vitat kirobbantani.
én is max 500ért tudnám eladni...annál meg jóval többet ér nekem..
Bár az enyémre lennének ennyien!
azz ki? már volt pár jelentkező. valaki csak simán baszott eljönni. jelenleg is van 2 ember aki a hetekben beigérkezett
Mégse ment érte a hóesős ember
Erről beszélek,sajnos beállt az eladás.
enyém már lassan olyan kedvező árú lesz hogy mindenkinek kedvezni fog csak nekem nem mégsem tudom eladni
Egyébként az álmom egy 660lenne csak hát a Fazer mellé nem akarok venni drága motort.Meg ha elmegy a mocim akkor is meggondolom mennyit számok rá a következő motorra,de azt tudom hogy egy 1.1millás gépet nehéz eladni manapság.Ezért is nézek valami kedvezőbb árut,mert ha esetleg azt is el akarom adni majd akkor talán könnyeben sikerül,bár a piac halott mostanság.
Elnézzük!
jaja csak nem 70 hanem 50 százalékosat akartam írni
Látod ez is elképzelhető!
az olyan mintha eldobnál egy 70%os gumit nem ő gondatlan hanem te túl elővigyázatos. sze rin tem
5000kmig elhúzod az olajcserét,akkor tényleg kímélten használhatod.
Én sem voltam egy állat az SMCmel de 2500-3000km után mindig cseréltem,nem vártam meg a szervízkönyv által előírt olajcsere periódust.
Rosszat nem tudok mondani rola! 21 000 km van benne. Most kellett cserelni a lanckereket. Olajat 5000 km enkent cserelem. Semmi baja. Eleg megkimelt allapotban van. :)
mi történt ? besüllyedt a támasztó?
Ktm Exc 525!
Mindegyik üzemórás ezek közzül? Érdemes Utcára ilyet venni?