Szinte csak pályán használom, ott viszont nyelezem, nem kímélem.
Eddig még semmi bajom nem volt vele. Legutóbb az Euroringen kerülgettem vele az ezres sportmotorok 90 százalékát. Szóval, szeretem, imádom , bár ha ktm-em, vagy bergem lenne azzal sem lenne semmi bajom (ennyi idő alatt).
Kezdésnek elég jó egy Berg...és ha kipróbálsz egy ilyet egyből megszeretnéd de ennél azért többet kell mérlegelni.....ugyanis amikor tingli-tangli módon mész kényelmetlen és foglamazznuk úgy,hogy értelmetlenül rövidíted az életét....illetve elég rendesen növeled a szervizköltséget....Amikor kanyargós útra érsz nagyon élvezetes és ott nem veszed észre a kényelmetlenséget és minden porcikája jól működik....ha nyüstölöd mint az állat akkor is tízszer annyit bír ki mint egy japó 450-es.....Én nem bántam meg de túrázni nem megyek vele...arra alkalmatlan...
Megmértem én a Marzocchit. (ezzel támasztjuk a garázsajtót és pont a kezemben volt a tolómérő, mert főtengely sonkatávot mértem )
54 mm fölül 58 mm alul
SMC-t még megálmodom, de olyan 1 M körül
Kovácsolt teflonozott Wössnert kapott, új vezláncot, új hajtókarszettet, 2 főtengelycsapágyat, kupplung alatti hengergörgős csapágyat, 2 gumit, hátsó fékbetétet, láncszettet. 2 személyre vizsgáztatást most intézem. Kecsóra hétvégén lehet elviszem.
Eddig még semmi bajom nem volt vele. Legutóbb az Euroringen kerülgettem vele az ezres sportmotorok 90 százalékát. Szóval, szeretem, imádom
Köszi
54 mm fölül 58 mm alul
SMC-t még megálmodom, de olyan 1 M körül
Kovácsolt teflonozott Wössnert kapott, új vezláncot, új hajtókarszettet, 2 főtengelycsapágyat, kupplung alatti hengergörgős csapágyat, 2 gumit, hátsó fékbetétet, láncszettet. 2 személyre vizsgáztatást most intézem. Kecsóra hétvégén lehet elviszem.
csikasz-cocote
No az nekem nem kell szerintem...