az szép.
bár akkor is jöhettetek volna inkább kakucsra
nem sokat motoroztunk, azt bírta volna a csuklód...
mikor lesz MOTO A GO GO 2 ? (lehet hogy volt már róla szó, de nem követem rendszeresen a fórumot...)
Szevasztok. Akik voltatok kakucson inj-actoron, azoknak gratulálok a látványos motorozáshoz, nagyon tetszett, meg a szép időkhöz. Párszor elmentetek nekem is külső íven, de azért élveztem!
hát komám, 1.5 hete borúltam egy nagyobbacskát. a bal csuklóm még mindig fáj. igaz ma elmentünk visontára, gondoltam jól jön egy kis rehab motorozás. 10 kör után hátsó defektet kaptam. gondoltam akkor leülök és nézem a többieket. először rajmi haverom perecelt pont előttem, aztán Slash- komám. mind2 megvan onboard videon. Bad Luck 13
Nem lett volna rossz a dolog csak volt tegnap egy családi összeröffenet és sikerűlt kicsit tintáznom de,nem gondoltam volna ,hogy így igénybe vesz,meg a nap is sütött 1000rel és sajna csúszott a fejemben az ékszíjj.
Reggel próbáltam egy kis unicommal helyre állítani az elmémet de,ez fordítva sült el
1500 volt a beugró + minden 10 perc öccá pénz volt ,mentem 3x de nagyon meleg volt az idő és fogytak el a gumik meg az agyam sem tudott rendesen konycentrálni(3 algopirin sem segített) ....mentem egy 00:43:00 ídőt de,kevés volt ,.... a versenyt nem vártam meg mert 18:00kor kezdődött...ötre hazaértem és kialudtam magam...majd legközelebb.....amúgy nem lett volna rossz,sokan voltak, és jó kis buli van ott most este
Jövő héten sztem kedves ismerősöm szinte biztos, hogy kakucsozik/visontázik (én biztosan nem). Rábíznám a szerelést és akkor megtudnád nézni, ha tetszik akkor pedig ennyi
bár akkor is jöhettetek volna inkább kakucsra
nem sokat motoroztunk, azt bírta volna a csuklód...
mikor lesz MOTO A GO GO 2 ? (lehet hogy volt már róla szó, de nem követem rendszeresen a fórumot...)
még nemtom hogy Kakucs, vagy visonta, de majd időben jelzem...
Reggel próbáltam egy kis unicommal helyre állítani az elmémet de,ez fordítva sült el
1500 volt a beugró + minden 10 perc öccá pénz volt ,mentem 3x de nagyon meleg volt az idő és fogytak el a gumik meg az agyam sem tudott rendesen konycentrálni(3 algopirin
ma is voltam Kakucson
És Te hol lax?
Ha esetleg valamikor jönnétek pályázni, akkor elhozhatnád a ruhát.