) csak most így a héten megláttam azt a huskyt és beütött a bogár az agyban. aztán gondoltam elkezdek időben nézelődni, meg infot gyűjteni, hogy ha odajutok, hogy megvan a pénz, akkor már csak nézelődni kelljen. (ha eljön ez egyáltalán...
)
azért az a futómű sem csak asztfaltra van kihegyezve szerintem. biztos van valami lehetőség úgy beállítani, más olaj stb. hogy azért karcoljon a földön is - nem
így is-úgy is
. +1 érv, a supermoto telókat szétkúrja a por meg a sár (mondjuk nem néztem bele), de szerintem más simmeringek vannak benne és természetesen a betonon elvileg nem lehetne sáros (igaz hogy a supermoto nem csak betonon megy, hanem terepen is, de ha minden igaz, akkor Magyarországon 1 azaz 1 db Eb-s supermoto pálya van), pedig szívesen megnézném, hogy az aszfaltbetyárok hogyan ugratnak 100-as tempónál, mert ott aztán
. Hajaj. Továbbá szerintem egy versenyenduro még mindig többimndenre használható, mint egy versenysm. Privát vélemény!
Ja tényleg az egyik haverom használ terepen is egy Husky 450 SMR -t (vagy mit tudom én hogyan vannak a betűk). Hát komám az nagyon bűntet ha ugratsz. Szerintem enduro ha nem akarsz versenyezni, ha pedig mégis letévednél egy pályára akkor is lehet vele pirítani, szórakozni első osztályú lesz.
Persze hogy az RM-z jobb mint a DR-z eddig ezt valaki feszegette? ráadásul amiket látsz, az nem mind átalakított, ugyanis létezik belőle gyári SM!