hát igen, ez kicsit húzós így elalváshoz - de sebaj, mindjárt berakok valami jó kis horror-múvít nyugtatónak
tényleg legközelebb (amúgy a rotten.com-ot ismeritek )
na jó - sok lesz már a móka mára.
nyugi Laci barátom, az FE-t csak azért linkeltem be, hátha valaki mond valami hasznos tudnivalót a típusról, nem rontom a bizniszed - még sajna nem tartok ott
helyes válasz
mindenki tudja hogy van ijen, meg lehet nézni ha akarja, de én nemtudtam miez alink belenéztem és ... fuhh... én nemvagyok kibáncsi ijenekre
nemcsinálni ijet !
Nem a szórakoztatás kedvéért, és elnézést ha ezzel bárkit is megbántottam, rossz érzést keltettem benne vagy vmi ilyesmi,
Csak találtam és gondoltam megosztom veletek is, Látom hülyeséget csináltam.
Mégegyszer elnézést azoktól akiknek ezzel kellemetlenséget okoztam.
jut eszembe, d208-al van vkinek bovebb tapasztalata? frissen kerult fel, es durvan driftel palyan, olyan gatyacsikozosan. kombinaltam kicsit, es beugrott h slashnek is d208-a van, es csunyakat esett vele, pont ilyen drifteloseket. eddigi gumijaim nem csinaltak (bt090, diablo), bar lehet en lettem batrabb. szoval csuszasz ugyileg van tapasztalat?
OFF: nem eladtam, most dublinban nyomulok mar itt meg meg nem vettem motort, bar CCM az rengeteg van olcson, esetleg egy wr250x-re gondoltam meg, azok is jo arban vannak
tényleg legközelebb
na jó - sok lesz már a móka mára.
nyugi Laci barátom, az FE-t csak azért linkeltem be, hátha valaki mond valami hasznos tudnivalót a típusról, nem rontom a bizniszed - még sajna nem tartok ott
egyébként mikorra tervezed az újítást?
mindenki tudja hogy van ijen, meg lehet nézni ha akarja, de én nemtudtam miez alink belenéztem és ... fuhh... én nemvagyok kibáncsi ijenekre
nemcsinálni ijet !
Csak találtam és gondoltam megosztom veletek is, Látom hülyeséget csináltam.
Mégegyszer elnézést azoktól akiknek ezzel kellemetlenséget okoztam.
Nem sok kellett hogy elhánnyam magam.
NAGYON ERŐS!
Ezt nemrégiben találtam, CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!Mindenki vigyázzon magára.
http://4lol.ru/cars/