Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig nincsenek meg a papírok?
most én is csak nézegethetem
Igen, én is inkább motoznék, de ugye tudjuk, hogy most nincs mivel.
idén már három sm versenyen voltam már nem nézni kéne hanem csinálni de szerintem ezzel te is így vagy

Szerintem simán nézőnek is megéri majd elmenni.
kösszi!
De szerintem a vége úgy is az lesz hogy nem megyek sehova mert itthon is kell segíteni meg felnit se tudnék venni
Én is potyautasként megyek, de ha tudok valakit aki eltudna téged is vinni, akkor értesítelek.
vagy pestről megy valaki kocsival
mert a busz asszem 11 kor megy Kakucsra
Fogalmam sincs mikor lehet mocikat tesztelni, de gondolom én, hogy egész nap lesz tesztelés.
szerintetek gáz lenne busszal menni és vinni sisakot meg mindent vagy mire én oda érnék addigra már úgyse tudnék motorra ülni (kb12re érnék oda)?vagy nem megy valaki a környékről?
Köszi a hozászólást sokat segítetél! A gyújtáskapcsolót már átgondoltam 1 simpla rejtet mikrokapcsoló megteszi! És ha jólsejtem ha normális sm et akarok csinálni akkor mindenféleképoen futóműcsere :(
Valaki még nempróbált gyári crost átalakítani ? Csak én vagyok ilyen vakmerő :P
én is mennék már,hidd el de előbb utóbb csak fogok...csak kell vmi 160as gumi Sanyától,meg a 15ös lánckerék
Az a hír járja, hogy lesznek tesztgépek is Kukucskán. Én azokra pályázom.

Tegnap is a Balcsin rátaláltam két KTM-re, irigykedtem ezerrel.
tesztnap? én is fogom,ne aggódjá..kész lesz az a motor..azt mondta Zé hogy tudok már menni csütörtökön..jóislenne
Én fogom is vasárnap!
én is nyomatnám már Kakucson
ok,ha van valami csörgök,köszi.
Hívj telón majd szerda este
Hali anyuci,Sanya... Sanya... csütörtökön mennyire vagy otthon délelőtt? gondolom semennyire mert melózol reménykedem hogy elkészül addigra a vas..délután viszont mennék pályázni...és lehet nem ártana hátra valami új papucs meg akkor már a lánckerék se Vagy esetleg ha elkészül holnap este, akkor szerdán ilyen 7óra(este) felé otthon vagy e esetleg.. ?
Papucsos edzés volt de, csak lazán nyomattam
heidenau elsőm van,3ezresé...
Nekem van egy pár Heidenau esőgumim eladó.
Szép napot Motosok!

Milyen volt a hétvége?