Jól néz ki...Én a 661-et kemény 3000-re alkudtam le, KTM-bolt...igaz, otthagytam 100ezret kb., mert sok mindent vettem egyszerre, 130-140ezerről indult a "csomag", de nem hagytam magam
Tipikus nők...mindig a méretekkel jöttök
Otthon van a kesztyű, úgy rémlik, hogy 9-es vagy 9 1/2, ami L-es talán...Majd megnézem.
Fekete, szürke, piros és ezek kombinációja kellene, és nemigen akarok 5ezernél többet kiadni rá, az gáz?
Mikor is jösz Kakucsra? A legstrapabíróbb kesztyű is megadja magát, ha mindennap használod. Na jó ez csak vicc volt . Sixsixone kesztyűnk nekünk is van, de eddig nem volt rá panasz (Comp, ez a legolcsóbb), van axo, fox, alpinestars,shift, progrip, bull, a legjobban a foxos kesztyűt szeretik, de gondolom a márka miatt is.
Hát félig meddig jól rémlik, de nem Ktm márkakereskedésben, hanem egy általános motoros boltban, de KTM-hez mindent tudok, alkatrészt, ruhákat, árakat.
Hm.
Nekünk, fiúknak, gyönyörű a látvány.
A lányoknak is, már amelyikben van némi hajlam.
Akikben nincs, azoknak meg azért jó, mert jól esik, hogy a sok fickó oda van értük.
Na?
...mit jelent nálad a "megoldjuk okosba"? Vége már a rabszolgaságnak
Majd ha jutalékot kapsz...
vegyéé hebot
Én ezt veszem 2 éve...évente cserélem...http://shox.hu/webshop/termekf... 4papír.
Otthon van a kesztyű, úgy rémlik, hogy 9-es vagy 9 1/2, ami L-es talán...Majd megnézem.
Fekete, szürke, piros és ezek kombinációja kellene, és nemigen akarok 5ezernél többet kiadni rá, az gáz?
Köszönöm
Na, fiúk (és egyes lányok)? Kapjanak fel a lányok fehér pólót?
De a test nagyon rendben
HmHmHmHm?
Nekünk, fiúknak, gyönyörű a látvány.
A lányoknak is, már amelyikben van némi hajlam.
Akikben nincs, azoknak meg azért jó, mert jól esik, hogy a sok fickó oda van értük.
Na?
Beb, jól rémlik az h teee KTM kereskedésben dolgozol vagy teljesen faszságokat beszélek?