Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát...amennyit a kesztíűm után kapnál, azt inkább odaadom kp-ba, és veszek Bebtől valamit...
kapok..
Okés...szerintem 11:00-12:00 körül manifesztálódok a pályán, amikorra visszaérek az Őrségből.

...mit jelent nálad a "megoldjuk okosba"? Vége már a rabszolgaságnak
Hebo?

Majd ha jutalékot kapsz...
Jól néz ki...Én a 661-et kemény 3000-re alkudtam le, KTM-bolt...igaz, otthagytam 100ezret kb., mert sok mindent vettem egyszerre, 130-140ezerről indult a "csomag", de nem hagytam magam
661 van 5 ropiért....az nem rosz,de asszem most is olyan van neked nem keme?
vegyéé hebot
A 9-es általában M-es méret, de az a gáz, hogy a legolcsóbb is 5500.-, de akkor kitalálunk rá valami okosat. Kiviszek egy párat, aztán eldöntöd.
hát az felejtős,az ilyen jobb márkákért

Én ezt veszem 2 éve...évente cserélem...http://shox.hu/webshop/termekf... 4papír.
Tipikus nők...mindig a méretekkel jöttök
Otthon van a kesztyű, úgy rémlik, hogy 9-es vagy 9 1/2, ami L-es talán...Majd megnézem.
Fekete, szürke, piros és ezek kombinációja kellene, és nemigen akarok 5ezernél többet kiadni rá, az gáz?
Mi vasárnap kimegyünk egy páran. Add meg a méreted meg a telefonszámod , a többit megbeszéljük.
Ott lakom. Na, nem PONT Kakucson, de kb. 5 percre a pályától. Ha hozol párat, és rámcsörögsz, átugrok, próbálok, alkudozok és fizetek.
Mikor is jösz Kakucsra? A legstrapabíróbb kesztyű is megadja magát, ha mindennap használod. Na jó ez csak vicc volt . Sixsixone kesztyűnk nekünk is van, de eddig nem volt rá panasz (Comp, ez a legolcsóbb), van axo, fox, alpinestars,shift, progrip, bull, a legjobban a foxos kesztyűt szeretik, de gondolom a márka miatt is.
Ezt most bóknak veszem, köszönöm!
Valami strapabíró crosskesztyűtök van occsóért? Az enyém szétjött fél év alatt, SixSixOne...
Ok.
Köszönöm
Motor ügyben a páromat kellene felhívnod. Fekete Zoli 06/20 9 836 940
Eleinte én is ígí voltam vele, hogy az eszemért szeressenek...de az is múlandó
Na, fiúk (és egyes lányok)? Kapjanak fel a lányok fehér pólót?
Eszedet sajnos nem tudtam megitélni a képeken
De a test nagyon rendben
Az új Duke érdekelne valami vaskos akció keretében, mondjuk ajándék kipuval, vagy bőrrel, vagy bármi.:)
HmHmHmHm?
Tudod én úgy vagyok ezzel, hogy inkább az eszemért szeressenek a többi mulandó. Egyébként jól érzem magam a bőrömben
Teljesen egyetértek veled .Én inkább nézőként vennék részt
Hát félig meddig jól rémlik, de nem Ktm márkakereskedésben, hanem egy általános motoros boltban, de KTM-hez mindent tudok, alkatrészt, ruhákat, árakat.
Neked mindig rossz? Mert akkor nagyon sajnállak, hogy ez mellé ilyen sziluettel áldott meg az isten....
Hm.
Nekünk, fiúknak, gyönyörű a látvány.
A lányoknak is, már amelyikben van némi hajlam.
Akikben nincs, azoknak meg azért jó, mert jól esik, hogy a sok fickó oda van értük.
Na?
Sziasztok.

Beb, jól rémlik az h teee KTM kereskedésben dolgozol vagy teljesen faszságokat beszélek?